Sahramin solmut

torstaina, tammikuuta 31, 2008

Hamsteriryhmä viisi

Olen siis mukana Lankahamstereissa, alaryhmässä viisi. Näyttää hamsteriryhmäni olevan tavoitteissaan yhteneviä - kunhan ei tulisi ostettua lisää lankaa.

Eilisellä työmatkalla oli tosiaan aikaa miettiä kaikenlaista, jopa lankahamsterikuukauden suunnitelmaa. Lohikäärmehuivin haluaisin kutoa, se ei teknisesti ole kovin vaatelias työ, mutta ehkäpä lankasyöppö. Lupaava alku siis. Kumpa vain keksisin, mitä lankoja siihen käyttäisin (yhdistän kahta lankaa).
Kuvittelin saavani tänä aamuna valmiiksi viimeisen ei-hamsterityön, eli esikoisen sukat. Tai edes kiilakavennukset. Ja pöh, Muropaketti päätti herätä heti viiden jälkeen ja roikkui kiinni minussa kunnes oli saanut syötyä puolikkaan Saarioisten pitsaa (kunnon aamupala miehen tiellä pitää). No, saanen sukat tänään valmiiksi, ongelmia ei pitäisi sen suhteen tulla. Voin aloittaa puhtaalta pöydältä. Eikun tyhjillä puikoilla.

Jospa nyt olisin oppinut oikean nimityksen, Mokkasukka. Villamokka esitteli blogissaan Salarakasta, ja se on kyllä ihan neitin näköinen lanka... Voipi olla, että kun kauppaan ehdin, niin on jo kaikki varattu...

Tunnisteet: