Sahramin solmut

maanantaina, tammikuuta 28, 2008

Lankahamsterit 2008

Jos joku ei ole vielä huomannut, niin tänäkin vuonna lankahamsterit yrittävät olla hankkimatta lisää lankaa helmikuun ajan. Ja vielä on pari tuntia aikaa ilmoittautua.

Viime vuonna ilmoittauduin aivan viime tunneilla, nyt olinkin jo hyvissä ajoin. Tosin nyt minun täytyy käydä vielä vähän kaupoilla, koska SeijaP esitteli Mokkasukat niin houkuttelevasti, viime viikon kauppareissulla en ollut oikein ohut sukkalanka-tuulella (vaikka sitä ostinkin). Nyt minulla on paniikki tiedossa helmikuun ajan töissä, ja joudun painamaan varmaan töitä kotonakin. 8.2. ja 15.2. on dedikset, joita ei voi ohittaa, tietokannat menevät lukkoon niiden jälkeen. Huoh. No, tuon takia minulle kai annettiinkin se läppäri...

En lupaa yhtään mitään muuta kuin sen, että en yritä ostaa lankaa helmikuussa. Lankahamstereissa on ollut hauskaa olla mukana, ja on jotenkin kieroutuneella tavalla lohduttavaa lukea muiden kiemurtelevan lankakoukussa. Tuotokset ovat olleet minulla sivuosassa, toki on mieltäylentävää (mietin pitkään sopivaa sanaa, tuo on juuri oikea) lukea toisten 4-5kg langankulutuksesta!

Tunnisteet:

1 Comments:

At 9:46 ip., Blogger mammaliini said...

langan ostaminen on niin nautinnollinen asia, etten jäisi paitsi siitä mistään hinnasta :D

 

Lähetä kommentti

<< Home