Sahramin solmut

perjantaina, helmikuuta 15, 2008

No niin. Vihdoinkin on alkamassa hiihtoloma. Ja tutulla kaavalla. Kuka arvaa?

Töissä juhlistettiin vähän työkaverin täysiä vuosikymmeniä ja urheilusaavutuksia (musta on AINA kiva kehuskella tuntevani maailmanmestarin ja maailmanennätyksen haltijan). Samalla myös vähän rempan valmistumisen tupaantuliaisia, meillä onkin ihan kiva toimisto nyt - vaikka edelleen siinä on puutteita, mutta näyttää mukavalta. Kuohuviiniä vain hieman maistelin, autolla liikkellä olevana ei oikein voi latkia litratolkulla edes hyvää luomuviiniä.

Pikkusiskon penkkaripuku saatiin keskiviikkoiltana ihan ajoissa valmiiksi. Siskon piti lähteä vielä illalla töihin, joten pikkuviilaus jäi hänen omalle vastuulleen, ja nyt on jo abiristeilyllä (ja ihmetteli, että miksi sinne lähtee, kun ei edes viinaa juo...). Ei siis kuvaa tuotoksesta, en tiedä, missä kunnossa puku tällä hetkellä on...
Oli ihan mukava askarrella pikkusiskon kanssa, yleensä minä teen ja hän vain vahtii lapsia (ja se ON suuri ilo), nyt tehtiin yhdessä. Pikkusisko ei ole kovin innostunut käsitöistä, johtuu varmaan siitä, että on saanut yliannoksen pienenä minusta ja äidistä (ja mummoistakin).

Ensi viikoksi ei ole ohjelmaa suunniteltuna (no, ehkä ostosreissu johonkin lähiseudun ostoshel...paratiisiin), ja tällä poppoolla on parempi, ettei MITÄÄN suunnittelekaan.

Tunnisteet: ,

4 Comments:

At 9:54 ip., Blogger seijap said...

Niinpä, paremoi kun ei liikoja suunnittele. Minä luulin varanneeni ja maksaneeni risteilyn su-ti ja yllätys yllätys kun se olikin huhtikuuksi.
Nyt sitten keksitään korviketoimintaa lapsille.
Kaikkea voi sattua...

 
At 10:07 ip., Anonymous Anonyymi said...

Abiristeilyllä minunkin Eero, ei kuulemma saa viedä laivaan omia juomia, ei ole laivan kauppa illalla auki,vasta aamulla ennen satamaan tuloa, joten ei tarvi pelätä että pojalla on varaa juoda baarissa montaakaan..Osaisko ne nuoret pitää hauskaa selvinpäin...

 
At 12:10 ip., Anonymous Anonyymi said...

Poika nuolee pois kaikki rasvat heti, kaikenlaisia on kokeiltu vaan ei auta ku ne ei pysy naamassa ku hetken :-(

 
At 5:47 ip., Anonymous Anonyymi said...

Heips !
Eipä ole pitäviä suunnitelmia täälläkään. Luulen,e ttä parhaat tekemiset löytyy suunnittelematta..

Mukavia lomapäiviä teille

 

Lähetä kommentti

<< Home