Sahramin solmut

perjantaina, maaliskuuta 07, 2008

Karhunpoika sairastaa

Viimeinenkin sissi sitten sai kuumeen eilen illalla, johan noi olikin yhden päivän kaikki hoidossa. Onneksi mies ei ole ensi viikolla yövuorossa. Itse on ihan pöpperössä noiden mukuloiden valvomisen takia ja mies on niin sekaisin, että melkein kävelee päin seiniä. Sitä se tekee, kun vanha mies joutuu vuorotöihin... No on tuo nuorimmainenkin ihan pihalla, yöllä puhui unissaan ja nyt höpöttää ihan hassuja.

Kädet ovat haalineet tekemistä, mutta oikeasti en saa aloitettua mitään. Olohuoneen pöytä on kukkuroillaan lankoja, joista pitäisi aloittaa ties mitä. Muropaketille villapaitalangat (se olisi helppo, vitosen puikoilla ja ihan perussileää, kolmella värillä), villasukkalankaa ja pipolankaa, bambua lisäimuihin (Muropaketti on alkanut lorotella öisin oikein kunnolla, tässä olikin pitkä pätkä, että yövaippa oli aina aamulla kuiva). Tai voisi jatkaa noita keskeneräisiä.

Tai voisi raivata lastenhuonetta, että pääsisi siivoamaan, kävin tässä yksi päivä Jyskissä ja mukaan tarttui yhdeksän metriä poistokankaita. Jyskissä muuttuu kaikki kankaat niihin viiden metrin pakkoihin (paitsi vahakankaat).

Tunnisteet: , ,