Sahramin solmut

torstaina, helmikuuta 21, 2008

Pinkki kompassi

Vähitellen alan heräillä alkuviikon koomasta. Esikoinen oli yön yli kyläilemässä miehen vanhemmilla, oli käynyt kalassa (sen verran fiksu olen, että laitoin jo valmiiksi mukaan vaihtohanskat, pilkillä kun tuo esikoinen tuppaa lotraamaan käsineensä litimäriksi jakalanhajuisiksi). Olivatkin saaneet komean ahvenen (ja monta pienempää), se tuli fileinä kotiin asti. Pitäisi kaivella paistinpannu esiin ja paistaa fileet, herkkua.

Eilen jo päivällä tikuttelin pojalle uuden kaulurin, kun neiti on venyttänyt vanhan ihan lötköksi. 62g Karusellia, tai Fiestaa, en ikinä muista kumpaa.Muropaketista kauluri oli kiva pipo.

Joku kyseli nettifoorumilla Golden Compass Hat:in suomennosta. No, uteliaana klikkasin linkkiä ja ohjehan oli helppoakin helpompi kun sen vain uskalsi lukea alusta loppuun - paitsi että minulla ei ole (eikä tule) 15mm puikkoja. Samantien kuitenkin lähdin kaivelemaan lankalaatikoitani, minulla on juuri sopivat langat työhön. Pinkkikirjavaa Lauraa ja vaaleanpunaista Teddyä ja kympin puikot. Silmukkamäärä arvalla (40s ja lopputulos himpun verran liian iso meidän vajaa 5v neitille, sopiva 8v esikoiselle, nafti minulle). Oikein söpö, paitsi minun päässäni. Kuva tulee, kun Blogger alkaa taas toimia, yhteys on pätkinyt monena päivänä ja kuvien kanssa on kai enemmänkin ongelmia. Saa nähdä, saako tätä kuvattomanakaan julkaistua, eiliseen lankahamsteripostaukseeni meni aikaa pari tuntia...


Kuvausavustajana aina yhtä iloinen GroMagnon. Anteeksi, ettei kompassimyssy näy kokok ihanuudessaan, koska kuvasuavustajani on hieman... no, selkärangaton. (kuvan isoksi klikkaamalla näkyy myös esikoisen taiteilemat lego-luurangot)
Langanmenekki 122g Teddyä ja Lauraa. Näitä voisi tehdä enemmänkin, jos vain olisi potentiaalisia käyttäjiä. Pikkulikka? Pienemmän kummipojan pikkusisko? On todella harmi, että tuttavapiiri on näin pikkuruinen, eikä suvustakaan kyllä ole apua.

Tunnisteet:

3 Comments:

At 6:09 ip., Blogger Villasukka said...

Sama ongelma - kaikkea pientä ja söpöä olisi kiva tehdä, mutta ei sitä kehtaa ihan määrättömästi tutuille työntää...

 
At 8:42 ip., Anonymous Lilli said...

Tulipa mukavan näköinen hattu :)

 
At 8:54 ip., Anonymous Ira said...

Voi juupelis.. Täälläkin on nyt tuo hattu :=) Minä haaveilen tuosta meidän vauvalle... Ei tosin kauan veis aikaa, mutt ku o niin monta työtä nyt puikoilla...

Niin, että tänne saa lähettää *Virn*

 

Lähetä kommentti

<< Home