Sahramin solmut

tiistaina, kesäkuuta 17, 2008

Hyvä sydän

Nyt on jo kahdella meidän perheestä tutkitusti hyvä sydän. Sinappituubi sai tänään puhtaat paperit sydämen suhteen!

Iso stressi tuo ei ollut meille tähänkään asti, koska oli hyvin epätodennäköistä, että mitään ongelmia oikeasti olisi. Onhan se helpottavaa ihan oikeasti nähdä "normal" kaikissa sydänkäyrän analyysin kohteissa.
Sinappituubi oli oikein mallikelpoisesti koko reissun. Käyrää jouduttiin ottamaan vain kaksi kertaa, herrä Häslä pysyi paikoillaan jo toisella kerralla riittävän pitkään. Neljän päivän iässä poika jouduttiin kietomaan kaksinkertaiseen kapaloon, nyt riitti yksi.

*****************************

Ukonilma on kiertänyt kyläämme kuin kissa kuumaa puuroa. Iltapäivällä jyrisi ja salamoi jo niin lähellä, että sähköt menivät pariin kertaan. Nettiyhteydetkin olivat poikki muutaman tunnin (jaa mistähän sen tiedän...?) mutta puhelinlinjat toimivat.
Oikeastaan oli ihan hyväkin, että ukkosti. Pikkusisko on ollut jo pari päivää meillä raivaamassa lastenhuonetta. Iltapäivällä sain lapsetkin mukaan, kun eivät voineet katsoa telkkaa eivätkä pelata tietokoneella.
Roskia on tullut vasta kaksi pussillista, edes tiukkapipoisesti toimivan pikkusiskon kriteereillä rikkinäisiä leluja ei ole juurikaan löytynyt. Enimmäkseen leekopaketteja, muita pahvikuoria ja hajonneita askarteluja.
Lattialta on sen sijaan löytynyt iso rasiallinen hiuspompuloita ja vielä suurempi laatikollinen nappeja... Päivän paras "Iiiik! Ai ei mitään - se olikin käärme, luulin että se oli mato".

Tunnisteet:

2 Comments:

At 11:09 ap., Blogger Irena said...

Onnittelut hyvistä uutisista! Hyväsydämistä väkeä olette, kaikinpuolin.

Matohan on todella paljon vaarallisempi kuin käärme, niitä mokomia sietää varoa.

Mitäs teidän Juhannukseen?

nimim. Jaarittelija

 
At 5:09 ip., Blogger mammaliini said...

määkin tahdon siivousorjan :D

 

Lähetä kommentti

<< Home