Sahramin solmut

tiistaina, kesäkuuta 03, 2008

Pipipää

Muutama yö on mennyt vähemmillä unilla, Muropaketti on aloittanut aamuhuutelut kolmen maissa... Tänään nukahdin jo sohvalle aamupäivällä (esikoinen ja Muropaketti katsoivat sen ajan telkasta lastenohjelmia, kai) ja meinasi mies myöhästyä iltavuorosta.

Nyt päätä särkee. Tämä on niitä särkyjä, joista lääkäri totesi, että jos ei käsikauppalääkkeet auta, niin saat migreenidiagnoosin. Jos auttavat, niin syö niitä.
(No, myöhemmin sitten tuli lintusten ansiosta jo migreenikin)
No, auttavathan ne, jos ehtii ottaa ajoissa. Tänään en ehtinyt, viimeinen pisara oli se, että jouduin vartin hinkkaamaan Muropaketin takapuolta puhtaaksi. En ole yleensä pesuaineita lasten pyllynpesussa kaivannut, mutta nyt oli pakko ottaa aseeksi jo nestesaippuakin, ja tuoksuva sellainen.
Nyt oksettaa ja silmiin sattuu. Aivot eivät pysy perässä jos päätä kääntää. Vaakatasoon tekisi mieli, mutta silloin hunnilauma hyökkää kimppuun ja sitä en pysyt kestämään.

Olen joskus pitänyt kirjaakin noista päänsäryistä, mutta en silloin löytänyt mitään järkevää kuviota, mikä olisi selittänyt niitä. Kannattaisi varmaan hankkia se migreenidiagnoosi näille säryillekin, niin voisi sitten hyvällä omallatunnolla maata sängynpohjalla ja soittaa joku muu huolehtimaan kaikesta... No jaa, ei ole kelle soittaa.

Olen pessyt kiireellä pyykkiä, nythän tuolla pihalla kuivuu kun tuulee niin, että lapsetkin lähtee lentoon. En vain ole ehtinyt laittaa kaappeihin puhdasta, ja sen kyllä huomaa. Sinappituubi ei tänään eikä eilen ollut pitkäunisella tuulella. Vartin unet, maksimissaan puoli tuntia, siinä ei ehdi kuin potut pestä ja kuoria. Mitään pyykkiä viikkaile. Jos saisi nuo edes varastoitua johonkin, mutta ei, lastenhuoneeseen ei voi laittaa ja makuuhuoneeseen ei enää mahdu. Vuoret kasvavat...

Jospa Hämähäkkimies kiinnostaisi kolmea varttia niin ehtisin koomata hetken aikaa.

Tunnisteet:

6 Comments:

At 7:02 ip., Anonymous Anonyymi said...

Migreenidiagnoosista voisi olla myös se hyöty, että saisit kokeiltavaksi täsmälääkkeitä. Niistä löytyy monelle apu migreenisärkyyn. Tsemmpiä sulle, on kauheaa olla pystyssä kun pää on noin kipeä :-(

 
At 7:13 ip., Blogger Villasukka said...

Mulla oli migreeni aikoinaan, nykyään vain kerran vuodessa - luojan kiitos. Tilalle on tullut jumiutuva kallonpohja - särkee, oksettaa päivätolkulla mikään ei auta, kunnes epätoivoisena ottaa taas napin ja kas kummaa, tällä kertaa se auttaakin.
Stressaamisesta aiheutuvaaan päänsärkyyn ei kai ole lääkettä?

 
At 7:44 ip., Blogger Sahrami said...

Kiitos ymmärtämisestä.

Mulla on migreenidiagnoosi auralliselle päänsäryttömälle migreenille (kyllä se on kivaa, kun aina pitää olla outo), tää mun tänhetkinen päänsärky on kai sitä sarjoittaista päänsärkyä, mutta se ei vaan ole enää sarjassa (kiitos e-pillereiden lopettamisen ja raskauksien ja pitkän imetysputken). Nyt on onneksi jo mennyt ohi se hetki, jolloin haluaisi posauttaa haulikolla aivot pellolle kipuilemasta. Nyt vaan haluaisi puristaa pään ruuvipenkkiin, ettei aivot räjähdä ohimoiden kautta pellolle ihan itsekseen...

Eli kyllä noi käsikauppalääkkeet tehoaa, tosin tosi hitaasti jos ei ota heti, kun alkaa miettiä, että särkeeköhän päätä (samahan se on täsmälääkkeissä, ne pitää ottaa heti).

Villasukka, stressisärkyyn auttaa se, että ei stressaa. Hekoheko, joskus se ei vaan onnistu. Olisipa kiva nähdä opettaja, jolla ei ole minkäänlaista kiirettä toukokuun loppupuolella...

 
At 10:20 ip., Blogger Mette (Mettuska) said...

Voi itku, jaksuja sinne kovasti.

 
At 1:11 ip., Blogger Irena said...

Pyykinviikkaus on vihoviimeistä puuhaa (sen edelle taitaa mennä vain silitys). Meillä yleensä puhtaat pyykit jää koriin, josta ne pitäis viikkailla kaappiin, ja ylle menevät suoraan sieltä puhtaiden vaatteiden korista. Meillä asuu ryppyvaateporukkaa.

 
At 8:13 ap., Blogger mammaliini said...

hirveän moni valittaa, ettei saa pyykkejä kaappiin asti. mun mielestä samalla vaivalla, kun ne kerää, ne suoraan viikkaa lajitellen ja kantaa oikeisiin kaappeihin. kerrankin mää olen jossain asiassa tehokas :DDD.

joko päänsärky on helpottanut? helle ei kyllä ainakaan varmaan paranna asiaa :P. mulla ainaskin alkaa päätä särkeä kirkas paiste ja liika kuumuus. ja moni muukin asia...

 

Lähetä kommentti

<< Home