Sahramin solmut

keskiviikkona, toukokuuta 07, 2008

Juhlavalmisteluja

Koska kotona ollaan viime aikoina eletty hyshys-meiningissä (mies yövuorossa) ja tiheän imun kauttakin on ilmassa, niin olen kunnostautunut enemmän tuossa ostospuolessa kuin käsitöissä.

Eilen raahasin mukanani kolmea nuorinta, kun kiersin ostoshelvetin vaatekaupat. Saaliina kolmet farkut, viisi puseroa/paitaa ja hame sekä kengät, 12xalushousut ja kahdet sukat. Tänään raahasin mukaani miehen, tuloksena viisi paitaa/puseroa ja kolmet farkut ja kymmenen paria sukkia. Viikonloppuna maksan sekä ristiäiskukat että äitienpäiväkukat ja istiäisten ruokatarjoilut. On se kumma jos noilla eväillä ei saa tiliä tyhjäksi!
No, maitokeittiöltä lupasivat avustaa, saan maitotilin pitkästä aikaa, kun muistin vihdoin ilmoittaa pankkitilinikin.

Univelka paikaa. Tosin näillä hormoonihuuruilla olisin oikeutettu olemaan väsynyt, vaikka nukkuisin 12 tuntia putkeen joka yö. Nyt on mennyt taas viiden tunnin yöunilla - viime yönä kyllä olin sängyssä 7 tuntia, mutta joka tunnista meni kolme varttia Oravanpoikasen syöminkeihin.

Muropaketti söi metsäluteen. Miltähän mahtaa kakka haista huomenna...?

Tunnisteet: ,

2 Comments:

At 10:00 ip., Blogger Villasukka said...

Metsäluteen?!?! Voi pieniä poikia :)

 
At 7:22 ip., Anonymous Anonyymi said...

Onneksi edes sait nuo ostoksille. Meillä kun ei tahdo onnistua sekään ja ilman juhliakin tili on näyttänyt jo päiviä miinusmerkkiä. Ja uuteen tilipäivään on aikaa. Mutta ristiäiset ovat oravanpoikasen ensimmäinen iso juhla, joten kannattaa maksaa. Ja se on itselle nautinto, kun ei tarvitse niska limassa kiireellä muiden töiden ohella tehdä vielä järjestelyjäkin. Toivon sinulle pitkiä yöunia muutamaksi yöksi. Itse muistan kun kaksoset olivat vauvoja ja syötin heitä kumpaakin joka toinen tunti, eli kerran tunnissa nostin jomman kumman tissille. Siinä oli huumori vähissä....t. Sari

 

Lähetä kommentti

<< Home