Sahramin solmut

keskiviikkona, elokuuta 06, 2008

Kitinälankaa

Eräs on kateudesta vihreänä mun Tofutsiesini kanssa. Tässä vähän balsamia haavoille.Lanka on itseasiassa ihan kivaa kutoa, tuntuma on puuvillamainen, mutta lopputulos yllättävän joustava. Lanka tuntuu kovalta, saa nähdä, miltä se jalassa tuntuu (nyt voisin ajatella tekeväni tuosta vaikkapa paidan... jos lanka olisi paksumpaa).

Katsokaapa vyötettä, kuinka nätit hennot raidat tuosta pitäisi saada aikaan.

Mutta, tottus on toisenlainen:


Lätäkkö! Valtameri! Raitasyndroomasta kärsiville varsin haastava lanka, vaikka väripätkät ovat hyvin tasapituisia. Kudon näitä 64s /3 puikot, ja normaalikäsialallani (vitosen puikot solmuun ihan vahingossa...) kudoin tuon ison mutkan yläosaan. Sen jälkeen aloin pakottaa käsialani normaaliksi eli minulle löysäksi, ja läikkä alkoi kiertää. Olisi varmaan helpompi vaihtaa suosiolla 3,5 puikot kuin tehdä lötköä hartiat lukossa ja hyperventiloiden?
Tuolla silmukkamäärällä ja normaalikäsialallani saisin sopivat sukat itselleni, mutta tuo lätäkkö... Isommalla silmukkamäärällä (8 silmukkaa vaikuttaisi jo varmaan paljon) tai isommilla puikoilla raidat varmaan onnistuisivat, mutta silloin sukka ei pysyisi jalassani. Pläääh.
Mutta, koska minulla on pakkomielle siitä, että en voi pakottaa raitalankaa menemään tasaraitaiseksi, niin jatkan iloisesti kitisten.

Etelässä on kivaa. Esikoista ei saa merestä pois, poika on hörpännyt Saimaallisen verran vettä lutratessaan aallokossa. (itkettää ihan kun tiedän kuinka paljon poika nauttii!)

Tunnisteet:

3 Comments:

At 8:12 ap., Blogger Irena said...

Tuo lätäkkö on HIENO!
Vielä kun saisit toiseen varteen yhtä tyylikkään läntin. Todennäköisesti toinen varsi menee niin tasaisille raidoille joka ei ole lätäkköä nähnytkään.. Niin ne aina.

 
At 8:20 ap., Anonymous Anonyymi said...

no hyh mikä lätäkkö. kiitos, en ole enää kade :). mää en tykkää revontulista enkä lätäköistä.

Eräs

 
At 10:51 ip., Blogger kio said...

harvoin näkee näin pahaa lätäköitymistä. Paitsi että ihan kiva jos saa toiseen samanlaista :)

 

Lähetä kommentti

<< Home