Sahramin solmut

tiistaina, elokuuta 12, 2008

Pohjoinen Jäämeri

Olympialaisten varjossa sain tikuteltua Tofutsies-sukkiani. Uimahypyt kiinnostivat etenkin neitiä...
No, sainpa sukan valmiiksi.


Valtamerta varressa ja jalkaterässä. Kantalapussa ja kiilakavennuksissa ihan kivaa raitaa, samoin kärjessä. Olihan sitten haastetta toiseen sukkaan.Ja toiselta puolelta:

Pohjoinen Jäämeri
Perussukka, 64s
Tofutsies 49g
Puikot 3

Yllättävän samanlaiset. Nämä läikät on tehty ihan neuletiheyttä muuttelemalla, eli varressa tein ensin ihan omalla normaalitiheydelläni (puikot soi ja lanka vinkuu), sitten löysäsin oikein kunnolla (jännää, ettei sitä oikeastaan huomaa sukanvarren leveyden muutoksena - tai no kyllähän sen huomaa, muttei pahasti). Kantalapun tein ihan normaalitiheydellä ja kiilakavennusten jälkeen huomasin taas lätäköitymisen ja aloin kutoa tiukempaa. Varpaissa kavennukset normaalitiheydellä - mulle on tavattoman vaikea kutoa löysää...

Kudoin toisen sukan kauhealla paniikilla nopeaasti, että jos siten onnistuisin saamaan samanlaiset sukat.

Ei ikinä enää?

******************************************

Arkeen on palattu. Mies on töissä, esikoinen koulussa ja Muropakettikin meni tänään hoitoon (häntä oli odotettu jo viime viikolla, no, enhän mä sellaista muistanut). Neitillä hammaslääkäri tänään ja hoitoon huomenna. Mehän kuulutaan paarialuokkaan, meidän lapsille suositellaan päivähoitoa silloinkin, kun olen äitiyslomalla...
Esikoisella vaihtuu opettaja ja luokka (ja luokkahuonekin). Lastenpsykiatri oli sitä mieltä, että jatketaan kuten tähänkin asti, eli ihmetellään. No, kehui meidän systeemiä, jossa "toimintaterapiana" on normaali peruskoululuokka ja "pienryhmäterapiana" iltapäiväkerho. Huomenna palaveeraan uuden opettajan kanssa, että miten tästä eteenpäin yritetään koulussa mennä.

Mutta nyt:pyykkiä, pyykkiä ja ruuanlaittoa.

Tunnisteet: ,

3 Comments:

At 2:57 ip., Anonymous Anonyymi said...

uteliaana hän kysyy, miksi niille suositellaan päivähoitoa?

onpa...hmmm... mielenkiintoisen näköiset sukat. sentäs vähän raitaakin. sullon selkeesti väärä silmukkamäärä. koita ens kerralla tehdä kääpiölle tai jättiläiselle :)

Eräs

 
At 9:30 ap., Anonymous Anonyymi said...

Katos, sulla on käynyt anonilli!

Joissakin langoissa vaan ei voi välttää lätäköitymistä, teki mitä hyvänsä, joten olen nykyään ollut välittämästä lätäköistä ja neulonut. Se on toisten blogien hommaa se purkaminen ja säätäminen : )

 
At 7:14 ip., Blogger Sahrami said...

Älä huoli Juska, mää tunnen sen. Ei se ole oikea Anonilli. Mä olen niin tylsä, ettei mun jutut sellaisia kiinnosta!

 

Lähetä kommentti

<< Home