Sahramin solmut

maanantaina, syyskuuta 15, 2008

Tapaus Ikea jatkuu

Viime aikoina on ollut hieman oikean elämän kiireitä.

Ikeasta luvattiin tavaroille toimitus viime viikolle. Maanantaina iloinen miesääni puhelimessa kyseli, josko meille sopisi toimitus keskiviikkona. "Ja mitä tämä "katvealue" tarkoittaa?"
Keskiviikkoaamuna soitettiin Itellasta (vähemmän iloinen, mutta asiallinen ja kohtelias ääni) , että sopisiko toimitus paria tuntia sovittua aikaisemmin. No, sopihan se. "Ai niin, miksei teillä ole kännykkäkenttää?"

Vanhempainillasta tullessani totesin, että pihassa oli kaksi kuutiota pahvilaatikoita kuormalavalle pakattina, mainiota. Kannoimme tavarat sisälle ja totesin, että ne täsmäsivät tilattuihin tavaroihin.
Illala vielä pikaisesti katsoimme laatikot läpi, ettei mitään kuljetusvaurioita ollut tullut matkan aikana.

Seuraavana aamuna mies heräsi kovassa kuumeessa ja nenä tukossa. Ja sitten mukuloista yksi toisensa perään alkoi köhiä ja niiskuttaa. Ja päätäkin särki, minullakin.

Tähän päivään mennessä olemme saaneet kasattua hurjat kolme hyllyä, mutta välissä olen ruokkinut kuutta aikuista ja käynyt nostamassa vähät perunat pellon toisella laidalla. kaikkea muutakin on tullut vastaan, mutta...

Tässä vilaus uusista hyllyistä:


Säilytystilaa on kivasti, vaikka vanhoja kalusteita raahataan pihallekin. Kuvausjärjestelyt Tuulosen Tarjoustalo (siellä on mm. Seppälä, joka on auki sunnuntaisin klo 18.00 asti, ja Tarjoustalo, joka on joka päivä auki klo 21 asti - sopii tällaiselle kiireiselle vanhempainlomalaiselle, joka ei arkisin kauppoihin ehdi... Seppälässä oli hyvin ystävällinen myyjä, joka etsi esikoiselle vaatteita vaikka Muropaketti riehui pitkin kauppaa)

Billyjä on jo saatu kasattua, ja täytettyä. Seuraavaan hyllyyn ehkä mahtuu jo kirjojakin.

Tunnisteet: , ,

1 Comments:

At 1:46 ip., Blogger Irena said...

Onpas sitten laaja DVD-kirjasto, ylhäälläkö oli aikuisten osio? Meillä ei vielä lähelläkään tuota luokkaa.. Tosin kasvavassa määrin hyllystä löytyy Muumeja ja Nalle Puhia. Jokaäidin edullisia lapsenvahteja.

 

Lähetä kommentti

<< Home