Sahramin solmut

lauantaina, lokakuuta 24, 2009

Tadaa!

Katsokaapa tätä! Käsitöitä! Ompelua!


Sinappituubi on kovin ihastunut nukenrattaisiin, niiden kanssa juostaan pitkin huushollia. Harmi vaan, että alkuperäinen polyesterikangas ja sen ompeleet eivät oikein kestä yli kymmenkiloisen pojan satunnaista kyydissä istumista (kyydissä on ollut myös Muropaketti ja silloin painoa on reilusti yli 15kg). Tuskin rattaiden runkokaan kauaa kestää.
Muropaketti ihastui tuohon Ufo-kankaaseen Anttilassa, otin sitä sitten pari metriä ja yllätyksekseni nyt jo reilun kuukauden päästä siitä pieni nurkka pääri käyttöön. Sopii varmaan paremmin Sinappituubille kuin alkuperäinen lila, jossa oli symppiksiä eläimiä ja kukkia ja sydämiä. Omista varastoista löytyi kanttinauhat.Neidille tosiaan ompelin pikavauhtia liivimekon hautajaisiin, kun ei varastoista löytynytkään sopivaa tummasävyistä mekkoa. Eipä taas löytynyt tällaiseen perusvaatteeseen kaavaa mistään, jouduin sitten vähän soveltamaan ja piirtämään itse kaavat, yllättävän hyvä tuli. Kankaassa oli hintalappu 2€ ja siitä riittäisi vielä minulle housuiksi ja liiviksi. Tai liivimekoksi. Tai jotain.
Aika tavaran kaupitsee.
Napit omista varastoista, vuorikankaana esikoisen kalsarineulosta (kun ei nyt muuta sattunut tähän hätään sopivaa väriä löytymään).

Oli pitkästä aikaa kivaa ommella. Harmi, ettei rauhallisia ompeluhetkiä ole, nuokin on ommeltu Sinappituubi sylissä ja Vuffe jaloissa (ompelukone menee aika lujaa, kun 40kg koiraa tallaa polkimen päälle...).
Toissapäivänä ompelin pikaisesti neitille fleesepaidan, kun villapaita ei kelvannut takin alle lämmikkeeksi. Fleesestä ei nyt ole kuvaa, paita on hukassa jossain... Jossain.

Tunnisteet: