Sahramin solmut

maanantaina, lokakuuta 15, 2007

Nälkä kasvaa syödessä

Tosin mulle riitti matosoppaa yksi kipollinen (Tom Yum tai Won Ton). Mutta sitä ennen ehti ruokis mennä pilalle työasioiden vuoksi (minullahan on työkännykkä ja kesken Anttilan keskusvaraston tyhjennyksen asiakas soitti ja siinäpä sitten olin jumissa kun oli hankala juttu).
No, Anttilan keskusvarastosta löytyi vain kaksi kerää lankaa, joten siirryin sitten Vapikseen, josta mukaan tarttui ihan huomaamatta 11 kerää lankaa (2xkaruselli ja 9x7veljes). Ihan vahingossa.

No, sitten luin lehdestä, että Prismassa on Osta pois-päivillä tarjouksessa Isoveli colori 2,50€/kerä. Oi voi, mun piti mennä ostamaan uusia saappaita Citymarkettiin (sielläkin oli jotain kampanjalankoja myytävänä). Onkohan Suomi-saappaita kummassakaan noista kaupoista, kun Suomen kumitehtaan kotisivuilla oli lista vain Rokka-saappaiden jälleenmyyjistä? Niitä saappaita haukuttiin Hesarissa, että ovat liian väljiä pohkeesta - saattaisivatpa sitten mahtua mun jalkaanikin.

Täytyy varmaan jo kirjoittaa oikein kauppalistaa, mitä pitää ostaa, ettei pääse unohtumaan. Mies voi tykätä hyvää, jos kovasti mainostamani saappaidenostoreissu päättyykin Isovelivyöryyn...

Tunnisteet: ,