Sahramin solmut

lauantaina, toukokuuta 20, 2006

Sateen odotus

Taivas on verhoutunut paksuihin pilviin. Odotan sadetta, mutta sitä ei kai tule. Tulisi vain, joka paikka on paksun keltaisenruskean pölyn peitossa, siitepölyä ja multa/turve/hiekkapölyä pelloilta. Inhottaa kävellä ulkona paljain jaloin, kun jalkapohjissa tuntuu kuin kävelisi perunajauhoissa.

Mies ajoi eilen nurmikon ensimmäisen kerran. En uskalla mennä katsomaan lopputulosta, kun ajoajankohta oli klo 21.00-00.25. Ja ihan taatusti on taas ajanut leikuujätteen hienoksi silpuksi nurmikon sekaan, kun piti ajaa ne helposti haravoitaviksi kasoiksi kasvimaan kattamista varten...

Vauva on edelleen kipeä, eilen kuumetta sekä oli että ei ollut. On niin ristiriitainen olo, en uskalla jättää poikaa ilman rokotuksia, mutta nämä jälkioireet ja muut mahdolliset seuraukset pelottavta ja ahdistavat melkein yhtä paljon.

Nyt muuten KTL:kin vihdoin myöntää, että calmette-rokotus on täysin turha normaalivauvoille! Etenkin siirtyminen tanskalaisvalmisteeseen on lisännyt vaarallisia haittavaikutuksia, mm. tuberkuloosin puhkeamista rokotetuille...
Tutkijamielisenä ihmisenä tiedän, että vaarallisia haittavaikutuksia tulee erittäin harvalle lapselle, mutta KTL itse jo viitisen vuotta sitten arvioi calmetten hyödyt niin vähäisiksi, että sen olisi voinut samantien lopettaa - mutta kun siihen nyt oli varattu rokotetta, niin jatkettiin sitten...

Tänään onkin perinteinen Euroviisuilta. Saa nähdä, jaksanko valvoa tänäkään vuonna loppuun asti. Perinteisesti olen nukahtanut sohvalle jossain 10-15 lauluesityksen jälkeen ja herännyt pisteidenjaon ollessa puolivälissä.
Nythän jännistystä tuo se, että sabotoivatko kreikkalaiset konservatiiviryhmät Lordin esityksen.

2 Comments:

At 11:14 ap., Blogger AnneM said...

Tinja on nyt saanut kaikki rokotukset mitä tähän asti tulee (ikää reilut vuosi ja seitsemän kk), ainoa mistä on tullut mitään, oli tämä viimeisin, mpr.

 
At 3:38 ip., Blogger Sahrami said...

Meillä pojat näköjään saa näitä oireita, tyttö ei mitään. Paitti allergiset oireet kananalkiosta, mutta sekin on jo ohimennyttä aikaa.

 

Lähetä kommentti

<< Home