Sahramin solmut

keskiviikkona, maaliskuuta 21, 2007

Kevät ja kevätpäiväntasaus

Tänään on kuulemma kevätpäiväntasaus. En muistanutkaan. On paljon asioita, jotka tulevat minulle yllätyksenä, en oikein vieläkään, yli viiden vuoden jälkeen, hallitse aikaa. Osaan jo sentään katsoa päivän yli, jopa viikon, mutta kuukauden hahmottaminen ei onnistu.
Usein seuraavan viikon tapahtumat tulevat minulle yllätyksenä, kyllähän ne on merkitty kalenteriin, mutta en sisäistä sitä, että ensi viikko on tämän viikon jälkeen. Se on ensi viikko, ei tämän viikon asia.

Työkaverini lähti naama kalpeana kesken päivän kotiin. Ovat tulleet kovin varovaisiksi viime viikkoisen ykäysepisodini jäkeen. Kummallisia.

Omat paperityöni kasautuvat ja kasautuvat. Viime yönä tavoistani poiketen jopa mietin niitä hetken aikaa, valvoin kuunnellen Muropaketin yskimistä. Olen vielä onnistunut tekemään kaikki jossain vaiheessa, en ainakaan tiedä, että olisin edes yhdistyksen asioita unohtanut kokonaan.
Paperityöt eivät innosta, haluan tehdä jotain kivaa.

Jotain kivaa. Mitähän se olisi? Kotona on täysin vapaat kädet tehdä mitä tahansa, ja jumiudun kitkuttamaan raitasukkia tai taikajakkua muovipuikoilla. En ompele, vaikka se juuri olisi se kiva. En saa kylvettyä siemeniä multaan, vaikka se olisi kivaa.

Mutta auton ostin, Project Spectrumin hengessä hopeanharmaan. Vielä on joitain yksityiskohtia viilaamatta, autosta paljastui tyyppivika, jonka myyjän olisi pitänyt tietää ja osata kertoa. Pikkujuttu jonka korjaamisella ei ole kiirettä, ilman sitäkin tulee toimeen. Mutta ei niin kivaa vastaostetusta autosta. Ja minä kysyin myyjältä, että mitä vikaa autossa on...

Pitäisi-blogi jatkaa: Muropaketin yksivuotiskuvaa varten pitäisi varata valokuvaajalta aika. Ei sillä nyt niin kiire ole, poikahan on vasta 1v3kk. Neitille pitäisi ostaa saappaat. Neitin synttärijuhlat pitäisi valmistella. Koulupsykologille pitäisi varata aika. Huomisen kokouksen asialista pitäisi saada valmiiksi. Yhdistyksen vuosikokousta varten pitäisi valmistella vuosikertomus ja toimintasuunnitelma. Pitäisi lähteä syömään, että jaksaisi loppupäivän - jos tietokoneet suostuisivat iltapäivällä jo toimimaan muuallakin kuin netissä.

Tunnisteet: , ,

1 Comments:

At 5:34 ip., Blogger mammaliini said...

mullon sama ongelma: tahtoisin tehdä kaikkea kivaa. kutoa, lukea, istua tietokoneella lukemassa muiden juttuja, ajatella yksin hiljaisuudessa.
sensijaan mää seison keittiössä kokkaamassa ja kiskon kuravaatteita eestaas.

 

Lähetä kommentti

<< Home