Sahramin solmut

sunnuntaina, maaliskuuta 02, 2008

Ja kuumetta on sitten melkein 40

Meillä oli KAKSI viikkoa sairastamatonta aikaa. ja päättyi viime yönä. Neitillä kuumettä liki 40, mittasin aamulla korvamittarilla vähän sinnepäin tähdäten pöydän päästä ja näytti 39,2, en siis edes tuupannut mittaria korvakäytävään...
Ei muuta kuin Ibumaxia pillerinmurunen neitille kitusiin ja perumaan huomista kyläilykeikkaa. Ei vasta ollakkaan kuin kolme viikkoa yritetty sopia sitä neitin kyläilyä kaverille, ja nyt taas viimemetreillä jouduin perumaan. Harmittaa jo tosi paljon tyttöjen puolesta.

Esikoinen ja Muropaketti vaikuttavat olevan terveitä, ja saisivat kyllä pysyäkin, tässä olisi ihan tarpeeksi ohjelmaa ilman, että tarttee miettiä varajärjestelyjä koulun ja hoidon sijaan. Mies on yövuorossa, mutta sen pitäisi myös saada nukkuakin joskus.
Onneksi ei ole ihan samanlaista kuin Mammaliinilla, mun mielestä meillä on kyllä jo tän talven mahatautikiintiö sairastettu. (neiti kyllä valittaa mahaansa, että saa nähdä...)

Olen taas tarttunut ohuisiin puikkoihin ja ohueen lankaan, saa nähdä saanko mitään aikaiseksi. Tuntuu että kädet hikoaa jo pelkästä ajatuksestakin, kolmosen puikot...

No juu. Pyykit kuivumaan, iltapalaa naperoille naaman eteen ja toivotaan, että painelevat nukkumaan säädyllisessä ajassa, vaikkei iskän kainaloon pääsekään koisimaan.

Tunnisteet:

1 Comments:

At 10:54 ip., Blogger satumh said...

joo, no ainakin tuo huivi meni piloille, vahingossa. en aatellu että rustika olis huopuvaa, mutta niin vaan kävi. :(

 

Lähetä kommentti

<< Home