Sahramin solmut

keskiviikkona, maaliskuuta 05, 2008

Vähänkö rasittaa

Esikoinen on nyt tehnyt matikantehtäviään kaksi tuntia. Matikka on hänelle helppoa, mutta keskittyminen mahatautisena näköjään ihan mahdoton tehtävä. Mulla pimahtaa pää... Muropaketti lähti uimaan pellon toiseen laitaan, ihme sekin. Neiti yrittää tehdä kaikki hulluiksi kiusaamalla ja kiusaamalla, en tajua kuinka joku VOI osata olla noin ärsyttävä koko hereilläoloaikansa. Mahatauti alkaa olla ohi, aamulla vielä ripuloi, mutta sen jälkeen ei ole ollut mitään oireita. joskos uskaltaisi viedä pyryharakan hoitoon, että saisi vähän purkaa paineitaan.

Mies on yövuorossa, ja rättiväsynyt. Uupunut. HUomaa hyvin, ettei ole tottunut valvomaan ja pätkimään untaan kuten minä. Toki minäkin väsyn, mutta pystyn säilyttämään toimintakykyni tiettyyn pisteeseen asti. No, mies saanee bonuspisteet siitä, että on kärsinyt jostain migreenintapaisesta kohta kaksi viikkoa. Hänellä hyvin harvoin särkee päätä, joten tuokin syö voimia. (ja särky on stressipohjaista, ei "onneksi" sen vakavempaa, ei ainakaan tällä hetkellä).

Auton ovet ovat jäässä. Kuskinovi toimii moitteetta, ja pelkääjän ovi toimii, kun auto on ollut hetken piuhan päässä ja sisätilanlämppäri on puhaltanut tarpeeksi, tai kun ajossa ollaan oltu tarpeeksi kauan, että ovi lämpenee.

Mutta takaovet! En tajua, miksi niiden pitää AINA jäätyä, etenkin silloin, kun pitäisi saada kuskattua koko mukulalaumaa johonkin. Takaluukkuun en ole koskenutkaan, koska sitä päällystää parin sentin jääkuori. Ei ehkä kannattaisi käyttää takalasinlämmitintä... Mutta kun se samalla sulattaa ja kuivaa sivupeilit, ja en pysty peruuttamaan ilman niitä - en näe ovesta taakse. Sitä se lyhyt kaula teettää...?

Koira ei viihdy pihalla - takapuoli paleltuu. En usko, ei noilla selluliiteillä. Ei viihdy sisälläkään, on liian lämmin. Eli ravaa edestakaisin, läähättää sisällä ja louskuttaa ulkona. Lenkille kyllä lähteen suosiolla, mutta sitten kotiin tultua alkaa sama ralli taas. Mies vei aamulla unenpöpperössä koiran pihalle - ja unohti laittaa kiinni. Muutaman tunnin päästä meni hakemaan postia ja otti samalla koiraa sisälle - paitsi että koira jo odotteli eteisessä.

Lempiliiveistäni karkasi kaarituki. Täytyy repiä toinenkin puoli irti, kuka noita nyt roskiin raaskii vielä heittää?

Puhtaat pyykit kaatuu päälle, ehdin kyllä pestä ja laittaa kuivumaan, mutta kaappeihin vieminen ei näköjään onnistu, ei sitten millään.

Maanantaina täällä on imuroitu, ja nyt pölykoirat purevat nilkkoja ja karvamakkaroihin kompastuu - puhumattakaan siitä, että sukat täyttyvät muovailuvahapalleroista.

Tunnisteet:

3 Comments:

At 10:57 ip., Anonymous Anonyymi said...

Siis missäs se Muropaketti ui???
No joo kun vanhana mummona luet näitä lastesi kanssa niin iloitset.Minäen muista noista kaaosvuosista kuin kaikki oli pieniä, enää mitään.

 
At 8:29 ip., Blogger Dick0369 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色

 
At 9:46 ap., Blogger 文章 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,自拍,情色論壇,性感影片,正妹

 

Lähetä kommentti

<< Home