Sahramin solmut

torstaina, huhtikuuta 03, 2008

Kotiympyröissä

Elämä rajoittuu tällä hetkellä kovin pieniin ympyröihin. Neiti ja Muropaketti ovat nyt sairaina, sama tauti kuin esikoisella, kurkkuun sattuu ja kuumetta. Ovat myös nuhassa, mikä esikoiselta puuttui - eli se tulee sitten esikoiselle seuraavaksi, kun muut ovat terveitä. Mies on kipeänä - mikäs sen mukavampi tapa viettää viimeiset isyyslomapäivät. Oma pää on tukossa ja kurkkua kiristää. Kyllä se tauti minuunkin vielä iskee.

Esikoisen koulusta on kuulunut viime aikoina vain hyviä uutisia. Opettaja jo sanoi ääneen, että jos näin hyvin menisi koko ajan, ei syksyllä olisi mitään tarvetta kouluavustajalle. Noo, syksyyn on aikaa, eihän vielä ole tullut edes kutsua toimintaterapeutin arviointiin.


Tuollaiset villasukat aloitin maaliskuun alkupuolella. Kudoin niitä vain äitiyspolilla odotellessa. Harmi vaan, että sain tosi hyvää palvelua, vartin odotusajoilla ei kauheasti ehdi vääntämään silmukkaa langasta. Tai no, kerran odotin 25 minuuttia, mutta silloin olin itse etuajassa paikalla.
Viime viikolla sain tehtyä molemmat - ne on jo pääteltykin. Käyttäjä on vielä arvoitus, ehkä laitan nämä jemmaan tarvetta varten.Liityin Jämäblogijoukkoihin - minulla noita jämälankoja riittää (etenkin kun ostin pari vuotta sitten säkillisen niitä). Akuutti tarve on tehokkaista imuista yökäyttöön, ja noita pikkuhahtuvaimuja sitten tein jo kaksi. 14g ja 16g, huimaa langankulutusta. Mittakaavaa antaa Addin kutosen sukkapuikko.

Ruuanlaitto- ja huushollaustaidoissani on välillä parantamisen varaa, tosin motivaatio on kai se suurin vaikuttava tekijä. Siis kun sitä ei ole, niin villakoirat kasvavat sohvanalusen kennelissä ja perunamuussit homehtuvat hellankulmalle. Tosin nykyisin meillä kiehuu tällaista palikkasoppaa!


Rakas ystäväni on siis muuttanut meille taas! Se asuu jääkaapin vieressä, hoitopöydällä.


Samalla saan laajennettua sosiaalisia ympyröitäni, kun kaksi kertaa viikossa käyn viemässä maitokeittiölle saaliin. Paikallinen sairaala jo radion kauttakin kuulutti mahdollisia maidonluovuttajia, meitä on tällä hetkellä kai peräti kaksi... (no, kolme viikkoa sitten, kun sain pumpun, luovuttajia oli yksi)

Elämässä pitää olla haastetta, aloitin elämäni toista pitsihuivia. Aikaisemmin olen tehnyt Fifin Ullan ohjeiden mukaan, nyt kaivoin esiin saman nettijulkaisun ja Minttumaarin ohjeen. Lankana on pikkuveljeltäni joululahjaksi saamani vironvilla. Tuoksuu ihanalle, ja väri on juuri minun mieleeni - aika hyvin värisokealta veljeltäni!


Saa nähdä, kuinka värisokea olen, jos saan tämän ikinä valmiiksi. Jo ensimmäisen kaavion lukemisessa tuli ongelmia (kukas ei lukenutkaan koko ohjetta ensin...), No, äkkiäpä ekat 17 kerrosta oli purettu. Ja seuraava kaavio sitten takkusi oikein urakalla, nyt olen päässyt eteenpäin, mutta... Ehkä piirrän koko huivin kaavioksi, niin osaan tehdäkin - ei näköjään laskupää toimi yhtään.

Lupasinko, ettei täällä näy enää epäselviä tärähtäneitä kuvia?


Suloinen suppusuuni.

Tunnisteet: , , ,

8 Comments:

At 5:38 ip., Anonymous Anonyymi said...

Ihana suppusuu =)

 
At 8:33 ip., Anonymous Anonyymi said...

suloinen.. Onpas siellä kova pula maidosta. Ihana asia, että "joku" luovuttaaa :=) Tsemppiä !

 
At 7:09 ap., Anonymous Anonyymi said...

Mieheni mielestä minä en saisi nähdä tuollaisia kuvia kuin tuo viimeinen. Tai varsinkaan tuollaisia suloisuuksia luonnossa.

Neulojahan menee joka paikkaan ajoissa voidakseen käyttää odotusajan neulomiseen :)

 
At 6:15 ip., Blogger KirsiÄr said...

Voi pientä... Onnea kovasti näin jälkikäteen. On ollut neuleblogit omassa elämässä vähän heitteillä.

 
At 2:04 ip., Blogger Bilkis said...

Onnea uudelle ihmiselle! Kylläpä se puoli vuotta menikin nopeasti näin jälkeenpäin ajatellen, kun katsoo tuota pienen vauvan kuvaa...

 
At 9:09 ip., Blogger Kristiina said...

Onpa suloinen pikku ihminen. Voi voi, vielä muistan ajan kun meilläkin oli aventtien keittäminen joka iltainen rutiini. Ja siitä on jo hujahtanut neljä vuotta aikaa!

 
At 8:29 ip., Blogger Dick0369 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色

 
At 9:46 ap., Blogger 文章 said...

avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,AV女優

 

Lähetä kommentti

<< Home