Sahramin solmut

maanantaina, toukokuuta 12, 2008

Juhlaputki

Viikonloppuna juhlittiin urakalla. Miehen veli täytti jo viikolla 50 vuotta, juhlat sukulaisille pidettiin lauantaina. Juhlapaikkana oli paikallisen pitopalvelun tilat - näppärää sikäli, että tilasin sieltä tarjottavat oravanpoikasen ristiäisiin sunnuntaille, sain ne mukaani suoraan lauantai-iltana. Helpotti huomattavasti sunnuntain logistiikkaa.

Sunnuntaina oli äitienpäivä ja ristiäiset. Aamulla perinteiseen tapaan ajelimme miehen kanssa hautuumaalle, sain istutettua äitienpäiväruusuni ihan rauhassa, kun mies vahti Muropakettia ja oravanpoikasta. Olin varannut ruusut jo edellisellä viikolla, ja hyvä olikin, koska niitä oli yritetty ostaa jo muutamaan kertaan, vaikka niissä oli erikseen nimilappu ja erikseen varattu-lappu (kasvihuoneen omistaja tuntee minut ja tiesi, että ruusut oli tarkoitettu lintusille, piti siis visusti huolta että saan ne).
Miehellä olikin paljon asiaa tällä kertaa lintusille, ehkä asiaan vaikutti sekin, että Muropaketti tuntui ensimmäistä kertaa ymmärtävän... Kummallekin pikkuiselle isoveljelle heilutettiin erikseen, samoin pronssilinnuille ja poikien luurankoautoillekin vielä.

Keksin miljoona parempaa tapaa viettää äitienpäivän aamun.

Naapurinpojalla olikin ollut viikolla 2v-syntymäpäivät, oli tosi nättejä sini-valkoisia kukkasia.

***************************************************

Oravanpoikanen saatiin kastettua. Nimihän oli jo aikaisemmin, mutta kastamisen kanssa olikin hankalaa - meilläpä ei olekaan enää kirkkoon kuuluvia läheisiä sen vertaa, että saisi kasaan vaaditut kaksi kummia. No, pienellä kikkailulla (kirkkoherran avustuksella) saatiin muotoseikat täytettyä. Seuraavaa lasta ei sitten kai kasteta ollenkaan, koska ilman kummeja se ei ole mahdollista. Miehelle se voi olla kova pala, minulle sillä ei ole niin kovasti merkitystä - lapsi itse voi kyllä ihmetellä, jos ei saa kummeja kuten muilla lapsilla on...

Ensimmäistä kertaa muuten näin, että virren tahtiin tanssittiin... Eli hyvät juhlat oli. Ei ehkä ihan näin hyvät kuitenkaan... Hellettä oli (virallisesti 25,2 astetta, oma mittari näytti "vain" tasan 25).

Oravanpoikasesta tuli Sinappituubi.

**************************************************

Nyt pitäisi palata arkeen. Viime viikon yövuoron ja viikonlopun juhlien jälkeen huusholli muistuttaa Pelastusarmeijan lahjoitustavaran vastaanottopisteen takahuonetta, sillä erotuksella, että sielläkin on käveltävät polut, meillä ei.
kaksi koneellista pyykkiä pitäisi laittaa kuivumaan, kolmas pitäisi lykätä pyörimään. Ei huvita. En taho.

Tunnisteet:

7 Comments:

At 8:24 ip., Blogger Irena said...

Onnea vaan sinappiputkilolle nimestä.

Minäpä istutin orvokit Pojalle äitienpäivänä..

 
At 10:15 ip., Anonymous Anonyymi said...

meillä on kummeina kirkkoon kuulumattomiakin, eivät vain ole "oikeita" eli eivät saaneet papilta kummitodistusta. ristiäisiin osallistuivat kuin muutkin, siunauksiin ja kaikkiin, koska se sopi heille itselleen.

että näinkin siis jossain... :)

 
At 10:30 ip., Blogger seijap said...

Niinhän se on, kaksi kirkkoon kuuluvaa kummia täytyy olla. Niitä kirkkoo kuulumattomia voi sitten olla lisäksi.

Meillä kummit eivät ole sukulaisia, vaan ystäviä. Eno ja täti ovat eno ja täti sitten tasapuolisesti molemmille lapsille.

Jaksamista arkeen sinulle!

 
At 6:59 ap., Blogger mammaliini said...

mää kun luulin, että teidän ristiäiset pääsi oikein lehtiin :D

 
At 8:29 ip., Blogger Dick0369 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色

 
At 7:01 ap., Blogger Unknown said...

性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,ut聊天室

 
At 9:46 ap., Blogger 文章 said...

走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,85cc免費影片,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,自拍

 

Lähetä kommentti

<< Home