Sahramin solmut

torstaina, toukokuuta 22, 2008

Kotiäidin päiväkirjaa

Viime päivinä on hetkittäin tuntunut siltä, että minusta voisi tulla pienellä geenimanipuloinnilla ihan normaali kotiäiti.
Kävin tosiaan kestovaippahulinoilla. Siellä keikisteli Sinappituubi upouudessa rengasliinassa - tai veteli lähinnä sikeitä kolme tuntia.


(Pihallakin näyttää olevan kovin kesäistä jo). Ei ole noita kuvausassistentteja kuten muilla, joten tyydyn esittelemään lähinnä liinan värimaailmaa.Ostamani PUL-palat eivät ole kovin minun tyylisiäni. Niin no, eihän minulla ole tyyliä. Halusin kuitenkin kokeilla tuota velouria, ja tuo kuosi käy sekä tytölle että pojalle. Saa sitten nähdä, montako vuotta kestää, ennenkuin olen saanut nuokin vaipoiksi väännettyä.

Sinappituubi esittelee uutta sisätäyttöä:


Tämän vaipan kankaat ovat odotelleet ehkä pari vuotta... Muistaakseni ostin tuon pellefroteen yhden kangaskaupan loppuunmyynnistä. (ja kyllä, kuulumme siihen väestönosaan, jonka kohtalona on todeta "My friends went to Canary Islands and all I got was this lousy towell", ei vaan, tuo pyyhe oli ihan tilaustavaraa, kun kysyttiin, että mitähän haluamme tuliaisia, parin pesun jälkeen kuivaa hetkessä ja ohuena kuivuu nopeasti, meillähän kesäaikaan pyyhkeitä kuluu aivan tolkuttomasti altaan kanssa läträtessä.)

Äitin kuvauspuuhat ovat ihan hauskoja, ainakin perheen pienimmäisen mielestä!


Blogger ja uusi hieno digikamera päättivät lopettaa sujuvan yhteistyön, joten osa kuvista näköjään kääntyy aina vain kyljelleen. En olisikaan halunnut tänään asioiden sujuvan, kiitos.

Eilinen päivä tuntui olevan oikea kotiäitiyden materialisoituminen. Viikkasin ja kaapitin pyykkiä, paistoin nokkoslettuja, laitoin talvivaatteita kesäsäilöön, pakkasin äitiysvaatteet pois silmistä ja mielestä... Päivän piristyksenä oli aamuisella kauppareissulla käteen osunut Moda-paketti, kaksi yhden hinnalla. Uudessa lehdessä oli jotain ihan kivoja malleja, jopa ompelupuolella (ja jopa kokoa 34!!!) , mutta varsinainen palkinto löytyi tuosta aiemmasta lehdestä. Pikkusisko pyysi ompelemaan lakkiaismekon, ja hänellä oli jo selkeä mielikuva haluamastaan. Uskomatonta kyllä, täsmälleen pyydetyn kaltainen mekko oli jo valmiina tuossa!


Niin, pikkusisko jatkaa kirjoituksiaan vielä syksyllä, eli aikaisintaan ensi syksynä tulee tarvetta mekolle - jopa minun aikatauluillani sen pitäisi onnistua. En todellakaan lupaisi mitään noin tärkeää viikon varoitusajalla...

Lapset löysivät uuden kavelin, saanko esitellä: Ystävä

6 Comments:

At 2:11 ip., Blogger Romulus said...

Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

 
At 2:43 ip., Blogger Romulus said...

Sotken tässä nyt ihan täysillä... eka väärään paikkaan koko kommentit.. dippadai..

jos nyt menis oikein..

Eli siis: Mistä Moda-lehden mallista oot mekkoa tekemässä?

 
At 3:01 ip., Blogger mammaliini said...

mua kiinnostaa toi uima-allas. tyhjäättekste sen kuinka usein (eli kuinka kalliiksi se tulee...)?

 
At 10:13 ap., Blogger Irena said...

Monesti meinaan kaupassa ostaa yhden jos toisenkin käsityölehden, ja jätän ostamatta. Sitten kotona aina kiroilen itsekseni (ja osin ääneen mutta sitähän ei tunnusteta) kun omista vanhoista Moda ja SK lehdistä ei löydy just sitä juttua ja kaikki mallitkin on jo vanhentuneet ja ja ja..

Nyt tosin löysin netistä sopivia ohjeita, kun etsiskelin jotain mitä tehdä kasasta ostamiani Alpakka lankoja.
http://www.garnstudio.com/lang/fi/visgarn_soek.php?g=Alpaca&lang=fi
Napsusormi vähän villiintyi..
*nolo*

 
At 2:08 ip., Blogger Mette (Mettuska) said...

Voi mikä ihana sinappituubi siellä hymyilee! Tuosta altaasta: Näyttää isolta? Pitääkö tuommoiseen laittaa jotain levänpoistoaineita tms. Nimim. ainahan saa haaveilla =)

 
At 9:56 ip., Blogger unisukka said...

Ihana velour! Mistä??

 

Lähetä kommentti

<< Home