Sahramin solmut

keskiviikkona, toukokuuta 28, 2008

Lahjusideoita?

Esikoisella vaihtuu tosiaan syksyllä opettaja, ja haluaisin muistaa erinomaisen hyvää työtä tehnyttä ekaluokan opettajaa jollain kivalla lahjuksella. Onkohan kenelläkään ideoita?

Minulla OLI hyviäkin ideoita, mutta ne kaikki vaativat sitä, että olisin ollut kykeneväinen toteuttamaan niitä. Vaan ei, tänään nukuin puoli kahdeksasta aamulla kahteen iltapäivällä (sitten olikin jo "aamulypsyn" aika ja Sinappituubi ei jaksanut enää ammatella pisaraakaan). Minulla on korvatulehdus. Öisin ei saa nukuttua ja päivisin kyllä nukuttaa...

Tulevalle kakkosluokan opelle ja iltapäiväkerhon vetäjälle ajattelin käydä huomenna hakemassa lahjaliput elokuviin (naapurikaupingissa kun on uusi ja uljas elokuvateatteri). Ekaluokan opellekin se voisi olla ihan hyvä erilainen lahja, mutta esikoinen haluaa viedä kukkia. (YSVillä ideoitiin paprikantaimia, ja Susannan blogissakin oli niitä kasvateltu, mutta enhän minä nyt sellaisia ole jaksanut miettiäkään). Niin pitääkin mennä Susannan blogista vakoilemaan pussukan ohjetta, oli lupaillut sellaista laittaa...

Lisäksi pitäisi lahjoa neitin kaikki viisi hoitajaa (Muropaketin hoitajan ehtii lahjoa myöhemminkin kesällä kun asuu tuossa ihan kylällä).

Lähetän esikoisen pellon toiseen laitaan uiskentelemaan, mies nukkuu yövuoroa varten ja itse mietin, että montakos buranaa kannattaa ottaa, ettei maksa sano poks mutta että kuumeiset lihakset eivät huuda apua ja nahka kestää kosketusta...

Tunnisteet: ,

4 Comments:

At 9:13 ip., Blogger Irena said...

Jos esikoinen haluaa viedä kukkia, niin varmaan kukkia on vietävä, hänenhän opettajansa oli kyseessä. Miten olisi orkidea ja netistä kukalle tulostetut kasvatusohjeet. Ja jos innostut värkkäilemään, niin virkkaapa kukka vaikka rintapieleen laitettavaksi.

 
At 9:47 ip., Blogger mammaliini said...

voi sua vaivaista. miten ois kukka JA leffalippu? miksi sää tulevaa opea jo lahjot?

jostain luin kivan idean, minkä joku vei päiväkotiin: joku peli tms lelu koko ryhmän käyttöön.

koitahan parantua!!

 
At 10:01 ip., Blogger unisukka said...

Minä olen löytänyt täydellistä keittiörättikangasta, ja tein kerhotädeille rätit niin että 5-vee maalasi kangasväreillä niihin haluamansa kuvat. Mutta tämä idea tosiaan vaatii sen täydellisen kankaan toimiakseen:). Meillä siis vanhaa, harvakudoksista, mutta melko paksua valkoista puuvillaverhoa.

 
At 6:11 ap., Anonymous Anonyymi said...

Itse opena vihjaisin, ei mitään tavaraa. Lapset ovat täyttäneet kaappini tuikkulyhdyillä ja kynttilöillä ja enkeleillä ja uskomattomilla pienillä koriste-esineillä.
Mieluummin kukkia, ovat ilona koko kesän, tai suklaata tai itse leivottu hedelmäkakku tai hyvä leipä. Saunasaippua, hyvä sampoo, luonnonsieni, pellavapyyhe menettelevät joten kuten.
Kaikki mille on oikeasti käyttöä käy. Mielellään lapsen tekemä oma kortti mukaan.
Jos siis jotain haluaa antaa.

 

Lähetä kommentti

<< Home