Sahramin solmut

sunnuntaina, heinäkuuta 20, 2008

Tulipa helvetin kallis lomareissu

Piti kirjoittamani hauskasta lomareissusta, jossa tapahtui vain pieniä haavereita (tällä kertaa kukaan ei saanut aivotärähdystä) ja jossa enimmäkseen oli kivaa.

Vaan eipä.

Mies kävi aamulla autrotallissa ja huomasi, että pakastimen ovi oli jäänyt auki. Toki tietenkin sen suuremman pystypakastimen, jossa oli kymmenen kiloa mansikoita, viisi kiloa valmiiksileikattua poronlihaa, noin kymmenen askia jädeä, rapuja, makkaraa, kalaa...

PERKELE.

Vakuutus korvaisi sähkökatkon aiheuttamat vahingot - tuskin tätä.

Menen itkemään sängyn alle ja hakkaan matkalla kaikki vastaantulijat. Huomenna täytyy soittaa jäteyhtiöön ylimääräinen pöntöntyhjennys (noita ei voi laittaa edes kompostiin suurinta osaa, liian iso satsi) ja kai mä voin vakuutusyhtuöstä nyt kysyä edes korvauksia. Mutta eipä se tuo takaisin tän kesän jäätelöitä, noita kun ei kaupoista saa samalla tavalla lootissa.

Tunnisteet:

4 Comments:

At 2:51 ip., Blogger Mette (Mettuska) said...

Voi itku =´(
Suuren suuri halaus!

 
At 10:00 ip., Anonymous Anonyymi said...

Osanottoni,
meillä sattui samoin, koko pakastin täynnä puolisoni jahtaamaa hirvenlihaa... :(

 
At 8:22 ap., Blogger "pappi puikoissa" said...

Voi harmi! Koita nyt sille vakuutusyhtiölle jotain selittää. Kyllähän ne joskus jotain korvaakin... Meilläkin jäi joskus pakastimen ovi raolleen - yön ajaksi vain - ja seuraavana aamuna lapset olivat niiiin onnellisia, kun saivat vetää sulanutta jäätelöä niin, että napa paukkuu. Aikuisen näkökulmasta tilanne oli hiukka toinen. Jakselehan!

 
At 11:26 ip., Blogger MysteryKnitter said...

Kamalaa!

 

Lähetä kommentti

<< Home