Sahramin solmut

sunnuntaina, helmikuuta 08, 2009

Joko talvi loppuu?

Räystäät tippuu vettä ja pakkanen on taas eilisen muisto vain. Tyyyylsäää, sanoo vuffekin. Sen lempireitti pihalla mene talonviertä pitkin, ja juuri siihen pienelle polulle roiskuu vesi katolta riippuvasta lumesta. Toivottavasti tämä on vain tilapäistä.

Tein vuffelle piristykseksi mömön.

Älkää antako surkean ilmeen hämätä, pentu kyllä tykkää mömöstä, se haettiin leikkiin jo moneen kertaan kesken virkkailujen. Vartalo on kudottu Huopasesta ja Tangosta (siitä alkuperäisestä pehmoisesta), jalat ja korvat on virkattu huopasesta ja virolaisesta hahtuvasta. Täytteenä on kaksi kärsinyttä patakinnasta, pistin ne sisäkkäin ja laiton vartalokappaleen sisään.
On muuten ensimmäinen valmistunut hamsterityökin, Huopasta noin 80g, Tangoa 20g ja hahtuvaa 20g (tungin sitä jalkoihin täytteeksikin). 120g viikossa, hurjaa.

Pidin viikolla päättelyillan ja sain valmiiksi muutaman jo heti vuodenvaihteessa tehdyn/loppuunkudotun jutun.

Tychuksen ohjeella pari pipoa. Silmukkaluku hatusta, lankoina Isoveli ja Isoveli Colori ja toisessa Fiestaa kahdessa värissä (vai Karusellia? en ikinä muista katsoa vyötteestä, että kummalla nimellä kulloinkin se lanka on, jälkikäteen ei onnistu, kun vyöte on yksissä tuumin Sinappituubin ja vuffen toimesta syöty). Pipon ohje on kyllä hauska, nopea kutoa enkä millään kyllä huomannut, että olisi muodostunut lyhennettyjen kerrosten kääntökohtaan reikiä, joita toiset ovat manailleet. Saa nähdä, löytyykö käyttäjiä, akryylinen ei ainakaan kutita ketään.


Villasukat esikoiselle taitavat olla OnLinien ohutta sukkalankaa, tuota samaa ostin Villamokasta punaisenakin. Kivaa neulottavaa, mutta onnettoman ohutta mun makuuni. Aloitin sukat jo vuosi sitten, ensimmäisen sain valmiiksi joskus elokuussa, ja tämän toisen kudoin joululomalla.
Vuffen myrtsi ilme johtuu siitä, ettei saanutkaan natustaa ihania kutomuksia niljakkaiksi kuolasta.


Perinteisen tyylin tossukat Sport-langasta akuuttiin sukkapulaan (=kaikki pesussa). Tuli vähän liian isot, noin kokoa 37, kun olisi pitänyt olla kokoa 35. Mutta kyllä nuo nyt jotenkin pysyvät jalassa. Tämä lanka huopuu, joten pesu neljässäkympissä odottaa.

Nyt täytyy mennä laittamaan ne muut sukat pesukoneeseen ja sitten ulos keräämään kakkakikkareita. Vuffe ei uskalla pimeässä mennä portin ulkopuolelle kykkimään, meidän hurja vahtikoira!
Mutta jo nostaa jalkaa! Ikää tasan 13 viikkoa.

Tunnisteet: , ,

2 Comments:

At 12:39 ap., Blogger Jaana said...

Hei Sahrami :)
Olipas mukavaa löytää blogisi (hamsterien kautta tänne päädyin). Vielä tunnistin, vaikka aikaa on kulunut. 7 vuoden jälkeen vieläkin usein olette olleet ajatuksissani. Ihana lukea, että elätte normaalia (miten se sitten määritelläänkään?) arkea.
Haluaisin sen verran udella, jotta minkähän rotuinen tuo uusin perheenjäsenenne on? Hauskan näköinen otus :)
Hyvää helmikuun jatkoa!
-Jaana-

 
At 7:52 ip., Blogger Villasukka said...

Tilasin kyllä Furminatorin ihan tuolta Terrieri.netistä... Tosin, toimitus kesti kaksi viikkoa kauemmin kuin luvattiin :( Siellä ei ko. tuotetta tosiaankaan enää näy (veinköhän viimeisen?), mutta löysin tällaisen:

http://www.petenkoiratarvike.com/pohjavillanpoistajat_cat_12035.html

Joo, leikisti minä olen nyt just kiltisti lukemassa huomenna palautettavia lukiolaisten aineita....

 

Lähetä kommentti

<< Home