Sahramin solmut

lauantaina, toukokuuta 02, 2009

Kesken

Fufoilu-tempauksen kunniaksi kaivelin yhden laatikon pohjalta vähän keskeneräisyyksiä. Minun mittapuuni mukaan nämä eivät kyllä oikeasti ole ufoja, koska niiden ikää ei mitata vuosissa.

Kaurapuuronvärinen on oma villapaitani. Aloitin sen viime syksynä, ja alkuvauhti olikin huima, takakpl viikossa. Sitten tein vielä toisen etukpl:kin, mutta... Puikot tarvittiin johonkin muuhun, ja en jaksanut enää laskea, miten olin muutellut alkuperäisen ohjeen silmukkamääriä - tietenkään ohjeessa käytetty lanka ei ole täsmälleen samanlaista kuin kaksinkertainen 7veikka.


Pärrrshikan värinen verkkomytty on pikkutytön pontso. Virkkasin sitä alunperin ajatellen Sinappituubin kummisedän avovaimon tytärtä, mutta tämä voisi olla sopiva nyt omalle neitille.
Neitille on tuo karusellista kudottu villapaitakin, pitäisi liittää osat yhteen ja kutoa kaulus. Tämä ei ole muhinut kuin maaliskuusta alkaen.


Yksi pahasti keskenkasvuinen projekti meillä on. Voi verrata tähän kuvaan, että miten on ruoka maittanut vuffelle. Vielä pitäisi muutama kuukausi kasvaa.

Tunnisteet: ,

1 Comments:

At 10:26 ap., Blogger Irena said...

Mulla ei juurikaan keskeneräisiä töitä ole, isännän neulepaita on ihan alkutekijöissä ja sitten on se isoäidinneliöpeitto jolla ei kiire valmiiksi olekaan.

Huvittais tehdä jotain muttakun ei huvita.

Pitänee tehdä varmaan yksi tiskirätti hyvin hyvin suurilla puikoilla, että sais edes jotenkin taas pään auki.

 

Lähetä kommentti

<< Home