Sahramin solmut

tiistaina, elokuuta 04, 2009

Vuodet vierii...

kappas vaan, nyt onkin jo elokuu ja minä olen viljaa.
Kesäloma tuli ja meni, ehdittiin käydä Caribialla. Hotellihuoneena sviitti kylpyammeella, oikein mukavaa. Autosta puhkesi rengas, epämukavaa. Raisiossa on Ameriikan ihmeen merkkihuolto, ja vieressä kauppakeskus Mylly. lapsille oikein mukavaa, siellähän on Br-lelu...

Vietettiin perinteiseksi muodostunut piknik tekosaarilla, koko suku oli edelleen tullut sinne (vaikkeivät ole edes puheväleissä melkein). Samana iltana käytiin vanhapoikaveljesten luona nuoremman syntymäpäivillä. Sain ilahduttaa omaa veljeäni toteamalla hänet vuotta nuoremmaksi kuin luuli olevansa.
Käytiin asuntomessuilla yhdessä Tarja Halosen kanssa. Ei onneksi tavattu, ei näillä sosiaalisilla lahjoilla...

Työt alkoivat hiljaisissa merkeissä, työkaveri niksautti niskansa ja oli poissa koko viikon. Yksin pidin toimistoa pystyssä, vastailin puhelimeen (ja osasin vastata) ja vastaanotin asiakkaita. Ja nyt kun muut ovat jo töissä, asiakkaita ei käy... Tylsää.

Lapset olivat varahoidossa kuntakeskuksessa, neiti tykkäsi aivan hirveästi ja Muropaketti oli aivan lohduttoman ahidstunut. Ei tykännyt ollenkaan.
Nyt aloittivat omassa hoitopaikassaan ja Muropaketti oli aamulla jo aivan innoissaan. On hyvä mieli, kun tietää aamulla, että voi jättää lapsen hyvillä mielin ja turvallisesti hoitoon...

Aamulla söin terveellisesti xylitokipurkkaa ja hammas lohkesi. Tai paikka oikeastaan, vei vähän mukanaan hammastakin. Soitin kunnan hammashoitoon ihan vaan testimielessä, että mitä sieltä sanovat - sain ajan iltapäiväksi. Edellinen asiakas oli kolme varttia piinapenkissä, mietin jo, että pitää soittaa hoitopaikkaan, että myöhästyn pahasti. Pääsin siis vartin myöhässä hammaslääkärin hyppysiin. Päivää, hammas hajalla vai? Suu auki kiitos, joo, paikka on lohjennut, pittää putsata. Sursur ja vinkuvinku, slurpslurps röööööööööölssssss vinkuvinku. Matriisi suuhun ja hinhink, pari räpsäystä mystistä kosmista valoa ja testausta, onko liian korkea? Sursur ja hinkhink. Jos alkaa jomottaa tai tulee kuumetta, niin ottakaa yhteyttä kiitos, tässä lasku.
Ja pim, olin pelastettu!
Ja pelastin hammasläkärin aikataulunkin, puolen tunnin ajasta käytin vain vartin. Hammas on kasassa, lasku 21 euroa. Kiitos paljonparjatun kunnallisen hammashoidon!

Ehdin sitten ajoissa lapsetkin hakemaan.

Ai niin, neiti hukkasi viime syksynä uuden tunikansa, jonka omin pikku kätösin hänelle ompelin? Se löytyi sunnuntaina lastenhuoneesta, aivan kuin ei olisi ollutkaan melkein vuotta kadoksissa.

Tunnisteet: , ,

1 Comments:

At 2:18 ip., Blogger Anu said...

Iloisia sattumuksia:)

 

Lähetä kommentti

<< Home