Sahramin solmut

tiistaina, tammikuuta 26, 2010

Ylimäärästä eroon

Kävin tässä päivänä eräänä ihotautilääkärin pakeilla. Hän reippaana ihmisena ryhtyikin heti toimeen ja poisti jalastani epämääräisen oloisen luomen ja pisti sen patologille tutkittavaksi. Nyt vain ihmettelen, että pitäisikö olla huolissaan, ja jos, niin mistä.
Siitäkö, että taas osasin itse tehdä diagnoosin ja sain sen myytyä lääkärille? Ei ihme, että valelääkärit pärjäävät niin hyvin...
Vai siitä poistetusta luomesta?

Tunnisteet: ,

4 Comments:

At 1:33 ip., Blogger Irena said...

Toivottavasti ymmärsin väärin, tai toivottavasti patologi on sitä mieltä että sun diagnoosis on virheellinen ja poistettu luomi ihan harmiton.

 
At 2:14 ip., Blogger Sahrami said...

Niin, menin sinne lääkäriin siinä toivossa, että se nauraisi minut pihalle, että mitä tuollaisesta oikein huolestut... No, onpahan nyt poistettu ja muutaman viikon päästä pitäisi mennä näyttämään loputkin näppylät samaiselle lääkärille (jossain on suositeltu, että jo son vähitnään 50 luomea, niin pitäisi kerran vuodessa käydä näyttämässä niitä lääkärille - no, minä pystyn itse laskemaan omasta nahastani ilman peiliä noin 150 luomea, ja selässäkin niitä on).

 
At 7:52 ip., Blogger Irena said...

Meillä isännällä on luomia kans lukematon määrä, pitäis senkin varmaan lääkärissä käydä niitä näyttämässä. Kuinka pian tulokset tulee?

 
At 12:18 ip., Blogger Jukka Aakula said...

Ei kannata hermoilla. Eikä hävetä.

Luomet kannattaa aina poistaa jos ne pahassa kohtaa mutta ei niistä kannata huolestua.

(Löysin tänne kun painelin seuraava blogi nappia. Jatkan matkaa...)

 

Lähetä kommentti

<< Home