Sahramin solmut

tiistaina, huhtikuuta 27, 2010

Kevään merkkejä

Löytyipä muutama toimistotuoli tuosta tienvarresta. Ilmiselvästi kevät on tullut, kun kaupunkilaiset taas tyhjäävät varastojaan meidän maalaisten metsiin. On niin kätevää jätehuoltoa tuo, rojauttaa vaan lähimmän puskin taa kaikki.

Tiet ovat poikki. Serkkupoika oli kaivanut matkanvarrelta yhden pienen tienalituksen auki, ja siitähän oli sitten kiitettävä keko keskellä tietä. Tai no, oli se reunassa, ja hyvin saksalaisella insinöörityönihmeellä pääsi ohititse, kunhan serkkupoika oli saanut kieriteltyä sen putkenkin vielä pois tieltä. Olipa pyöriväinen putki, ei pysynyt kauhassa ollenkaan, vaan piti tönätä pois tieltä.

Uima-allas on sulanut, se suli viime yönä. Eilen iltapäivällä jääkansi peitti yli 3/4 altaasta, illalla oli jäljellä ehkä kolmasosa, ja aamulla allas oli sula. Ei, en todellakaan mene viikonloppuna uimaan. Mies on uhannut tilata kaminan lämmitystä varten, en ole vielä suostunut.

Lunta on enää ihan metsän reunassa, ojanvarressa. Vuffe käy innoissaan siellä möyrimässä, että eiköhän sekin pieni nökäre kohta sula pois.

Lapsilla on perjantaina naamiaiset. Eikä hajuakaan, mitä pistän niille päälle. Plääh, joka vuosi sama juttu. Pikkusiskon vaatetin naamiaisia varten 15 vuotta, ja edelleen ideoita ei ole.

Esikoisella on mennyt vähän paremmin, mitä nyt ajoi alikulkukäytävän seinää päin ja polkupyörä meni remonttiin. Ja nyt on kuumeessa, kun saatiin vihdoin pyöreä vanne soikean tilalle (ja kypärä oli päässä). Oma olokin tuntuu huttuselta, mutta tuskinpa tästä kuumeen puolelle heittää, olisi liian helppoa ja selkeää.

Tunnisteet: , , ,

4 Comments:

At 6:45 ip., Blogger Irena said...

Eikös siinä olisi kiva harrastaa avantouintia läpi talven? Pysyis sorjana ja notkeana ;)

Toivottavasti löytyy sopivat naamiaisvermeet kaikille.

 
At 10:22 ip., Anonymous Katiija said...

Eipä meillekkään mitään uutta rt:lta käteen jäänyt. Neidin painoa nyt tarkkaillaan KOTONA, onneksi. Herkkä on tämä 13 vuoden ikä näissä ruoka-asioissa. Onneksi matkaa on -20 on vielä se neljä pykälää. Nyt on paino -16 ja pituutta tulee lisää ja paino vaan putoaa. *huoh* Tätä samaahan tämä on ollut jo vuosikaudet. Ei mitään uutta ja mullistavaa. Ruokapäiväkirjat mukana ja rt:lla innokas opiskelija vielä matkassa. Oltiin varmaan kanssa esimerkkitapaus kun opiskelija oli vähän ihmeissään :D

 
At 9:19 ap., Blogger WeirdRockStar said...

Aamupäivää.
Löysin tieni tänne Räveltämön puolelta.
Kiintoisaa!

 
At 4:25 ap., Blogger joven said...

hi, you have nice blog.. u can view also mine..http://akoniwares.blogspot.com

 

Lähetä kommentti

<< Home