Sahramin solmut

torstaina, heinäkuuta 12, 2007

Syssymmällä on enemmän aikaa

Nyt se jo alkaa, syksyn odottaminen. Eilen Muropaketti sai aivan megalomaanisen raivarin, huusi kymmenen minuuttia suoraa huutoa kuola valuen pää ruokapöytää vasten. Lohtu tuli vasta ammasta ja unesta.

Raivarin syy?

Muropaketti ei saanut enää lisää kanttarellejä.

Nyt ollaan muutama päivä viime vuotta edellä, ja ensimmäinen maistiassatsi oli miltei tuplaten isompi kuin viime vuonna - eikä siitä silti riittänyt tarpeeksi kenellekään, ei siis edes Muropaketille. No, noita on kyllä tulossa lisää - ja paljon. Harmi, että kalenteri on täynnä seuraavat kaksi viikkoa tästä eteenpäin, ei ehdi etsimään tatteja (niitä on jo, kun vain pääsisi metsään asti).

Pää ihan kuhisee ideoita ja suunnitelmia, eikä asiaa auta sekään, että äitini toivoi itselleen vielä tähän väliin kesämekkoa. Ongelma ei olisi niin suuri, jos pyykit kuivuisivat normaalitapaan. Nyt saa kuivatella pari päivää yhtä koneellista saunassa, terassille jos vie, niin pysyvät kosteina maailman tappiin.
Mitä sitä sitten tekisi?

Kävisi kaupassa ja ostaisi 26,8m lisää kangasta...

Mutta yhtään lankakerää en ostanut.

Tunnisteet: , ,

1 Comments:

At 10:13 ap., Anonymous villasukka said...

Oih, kanttarellit ON hyviä, herkkuja, ihania..... Kävin minäkin eilen lankakaupassa, jossa oli kaikki normaalihintaiset -10%. En ostanut mitään, en lankaa enkä kangasta. Neuvottelin vain loimen tilaamisesta.

 

Lähetä kommentti

<< Home