Sahramin solmut

maanantaina, lokakuuta 29, 2007

Välineurheilua

Viime viikko ja sitä edellinenkin menivät monella tapaa penkin alle. Kun eilistä oli jäljellä enää muutama tunti, niin esikoinen meni ja katkaisi vanhoista Aeron 5,5 muovipuikoista toisen. Itku ja parku ja esikoisen äkillinen siivouspuuska (poika aina hyvittää tekosiaan siivoamalla - tekee muuten tosi hyvää jälkeä, harmi, ettei hänen omaatuntoaan koputtele kovin usein).
Nettiin apua etsimään. Aeron puikkoja ei näköjään saa enää isomman lätäkön tältä puolen, kanadalaisista nettikaupoista kylläkin (ihmettelen kovasti, koska Aerohan on Made in England). No, ehkä en osannut surffata oikein.

Nettifoorumilta kuitenkin löytyi vinkkiä, että Vuorelmalta löytyy 5,5 suorat puikot metallisina, ja Vuorelman sivuilta sitten löytyi tieto, että ko. puikot ovat Addin.

No, Villamokka myy Addin puikkoja, ja päätin koittaa onneani. Ensin tietenkin säikähdin perusteellisesti, kun en ollut päivittänyt kännykkääni kesäajasta normaaliaikaan...

Nyt minulla on ihan ekat Addit, ja pääsen tikuttelemaan (joskus hamassa tulevaisuudessa) edelleen. Kunhan saan etusormeni parannettua. Muropaketti iski siihen hampaansa, ja sitten niin maan perusteellisen terävät hampaat tuolla vajaa kaksivuotiaalla. Sormessa on mustelma, onneksi kynsi ei haljennut eikä tullut edes palkeenkieltä. Vasen käsi vielä, kutoessa sitä tulee käytettyäkin.

Työn alla-tekeleiden määrä kasvaa koko ajan, ja ideoiden määrä lisääntyy vielä nopeammin. Aikaa vain ei ole, joudun karsimaan jo nyt karsitusta "nämä AINAKIN haluan tehdä" listastani. Onneksi minulla on huono muisti, toisesta päästä listaa jo unohtuu kun toiseen päähän tulee lisää tavaraa. Tasapaino säilyy.

Pikkulikalle ja hänen pikkuveljelleen:
Sukkia, tumppuja ja jotain ommeltua
(Näihin on ideat ja tarvikkeet, mutta aikaa ja aikaansaamista kaivataan; pikkulikan sukkia jo aloittelin, mutta taitavat olla ennemminkin kokoa isompi likka, ja värissä tökkii joku. Täytyy tarkistaa tilanne päivänvalossa hereillä ollessa.)

Pikkusiskolle:
Oikein tilauksen perusteella sukkia ja tumppuja (mummo on laiskotellut)
Huovutettu laukku, kunhan oikea väri selviää

Pikkuveljelle tyttöystävineen:
Sukkia (ei mielikuvitus riitä muuhun)

Naapurin pojille:
Villasukat (nämä ovat jo työn alla)

Sedälle:
Villasukat

Isommalle kummipojalle:
Apupupu (puuvillasta?)
Sukka-tumppu-kombinaatio
College-puku (jos en löydä sopivaa kovaa pakettia kaupoilta)

Pienemmälle kummipojalle ja pikkusiskolle:
Sukka-tumppu-kombinaatio (jaa miten niin toistan itseäni )
Collegepuku ja mekko (näille on jo suorastaan tehty tilaus)

Esikoiselle:
Ugly Toy -imitaatio

Neitille pitäisi keksiä jotain. Merenneito-aiheet ovat olleet in jo pidempään, mutta ne ovat hankalampia toteuttaa neidin pyöriessä jaloissa.

Niin, joulu-, synttäri- ja nimipäivälahjalistaa kirjoittelen.

Tunnisteet: , ,