Sahramin solmut

maanantaina, tammikuuta 15, 2007

Selvisin!

Esikoisen synttärit on nyt juhlittu loppuun asti, kaverit olivat tänään kylässä. Seitsemän poikaa plus pikkuinen Sulkkunen remusivat itsensä hikeen. Mitään ei hajonnut! Suorastaan uskomatonta!
Kukaan vieraskuskeista ei ajanut ojaan (meidän tiellä ei ole ohituspaikkoja kuin kaksi) ja lumipyrykin pysyi siedettävänä, ei tuiskunnut tietä umpeen.
Nyt olisi kyllä ansainnut jotain palkkioksi.

Työpäivä ei sujunutkaan ihan suunnitelmien mukaan. Tärkeä vieras ei valitettavasti päässytkään tapaamiseen (syy valitettavasti on oikein hyvä), ja työpaikan tietoliikenneyhteydet jumittivat. Tai itseasiassa joka toinen käyttämäni ohjelma on jumissa - ja niillä lopuilla ei tee mitään ilman noita muista. Tulostaa ei voi, mutta eipä sillä niin väliäkään, Wordkin toimii serverin kautta ja on h i d a s.

Ulkona on stanut lunta. Onkohan Etelä-Suomessa ketään, joka ei olisi aiheesta jotain jo lausunut... Oli heti parempi olla, eilen esikoinen väänsi komean lumiukon ja ehdin itsekin joutua lumisodan keskelle. Neiti hiihti pienet lenkit ja Sulkkunen söi lunta.

Siivoan juhlijoiden jäljet ja yritän sen jälkeen kaivella varastojani. Raahasin kaikki irtotavarat lastenhuoneesta makuuhuoneeseen juhlijoiden tietä pois ja nyt makuuhuoneeseen ei mahdu. Tarttis tehdä jotain.

2 Comments:

At 6:03 ap., Blogger mammaliini said...

mää just huokaisin, että onneksi pojat ei ole vielä tajunneet, että voisivat ruinata kaverisynttäreitä. niin eikös ne eilen saaneet eskarikaverilta synttärikutsun. kyllä ne nyt varmaan hoksaa :D.

 
At 11:29 ap., Anonymous Anonyymi said...

Hih, meillä kävi vähän huonommin lauantaina ekaluokkalaisen synttäreillä; pikkusisko häädettiin huoneesta, jolloin pikkusormi jäi oven saranapuolen väliin...suuri huuto ja reissu päivystykseen! Ainakin oli ikimuistoiset 8v. synttärit;)

 

Lähetä kommentti

<< Home