Sahramin solmut

perjantaina, tammikuuta 05, 2007

Tilapäinen mielenhäiriö vai kehityskelpoinen yksilö?

Menin ja liityin

Ja viime vuonna olin mukana Lankahamstereissa JA kinusin itseni jälkijunassa mukaan vielä SNY:hynkin! Voi kamalaa, onko minusta tulossa sosiaalinen?

Ehkä minä vain halusin saada kivannäköisen kuvan tekstin keskelle?

Huomenna on loppiainen, pyhäpäivä siis ja kaupat kiinni. Kovalla kiireellä pitää tänään käydä ruokakaupassa. Huomenna on esikoisen synttärijuhlat ja vaikka vieraita ei ilmeisesti ole pellonlaidan mummia ja äijää enempää tulossa, on pojalle kakku väännettävä.

Lapset menevät maanantaina vihdoin hoitoon (täällä koulujen joululoma loppuu vasta nyt) ja sit varten pitäisi käydä läpi reput ja kuravaatteet ja saappaat ja vaihtovaatteet ja sitä sun tätä.

Mies oli lasten kanssa törmännyt hiirulaiseen ja mun pitää illalla etsiä kadonneet hiirenloukut. Niissä on taas joku raato tietty jo haisemassa (hiirirukka on siis törmännyt loukkuun eikä ole heti kuollut, vaan on raahannut loukun perässään jonnekin mahdollisimman hankalaan paikkaan). Minkä IHMEEN takia meillä on kissa? Jos eivät miehen tämän viikon iltavuorot ole riittäneet mun hermoromahdukseen, niin seuraavat kaksi viikkoa kyllä viimeistelevät ihan tasan tarkkaan homman.

No, onneksi hiirille eivät kelpaa Novitan langat ja hahtuvani ovat hiirenläpäisemättömissä kätköissä...

Tunnisteet: ,