Sahramin solmut

perjantaina, heinäkuuta 27, 2007

Jokos se kesä meni...

Eilen löytyi postilaatikosta ekat laskut, joiden eräpäivä oli syyskuussa. Tuntuu hieman haikealta, itse olen vasta aloittanut kesän, niin jo syksystä muistutetaan.

Kesän yksi osuus on ohi, kun pikkuveli lähtee takaisin kotiinsa. Eilen illalla kudoin yhdessä Muropaketin kanssa veljen kissille lelun. Eipä ole sellaista tuskanhikeä tullutkaan pitkään aikaan... Malli on yksinkertainen KISS-tyyliin (keep it simple stupid... unohtuiko välistä and...), ensin putkiloa hahtuvalla tai muulla huopuvalla langalla ja hapsulangalla (Novitan Tangoa löytyy meiltä) kolmella silmukalla, vartalo ja pieni kuono, sisälle hahtuvaa tai muuta täytettä ja kulkunen (kindermunan muovipallon sisälle). Pesukoneeseen ja vähän harjausta ja pörröttämistä. Melkein ehti aamuksi kuivua, kun kävin äkkiä laittamassa sen Smartin pyyhkimen alle jemmaan.

Piti oikeastaan eilen ommella neitille mekko, mutta mies oli Esikoisen kanssa varannut keittiön pöydän koko illaksi Mindstormin rakentamista varten. Meillä kun ei lattioilla auta kankaita leikellä, niin piti keksiä vaihtoehtoinen suunnitelma.

Vesipumppu päätti taas kiukutella. Sieltä on kai taas vaihteeksi muovinen roottorin kotelo hajalla. Ei mun mielestäni mitenkään paras mahdollinen materiaali elintarvikekäyttöön tarkoitettuun laitteeseen, sen lisäksi, ettei kestä kuormitusta, niin muovihan on kohtuullisen huokoinen aine. No, tällä vaihtotaajuudella ei ehdi kyllä bakteereja siihen pesiä.

Tunnisteet: ,

1 Comments:

At 9:27 ap., Blogger mammaliini said...

mää olen muutaman kerran ostanut laatikollisen mansikoita, ja aina on puolet mennyt roskiin. enää en viitsi. jos tuote on kerran niin herkästi pilaantuva, kannattaako sitä pakata niinkään suuriin laatikoihin.

pinnistele, kohta alkaa loma sullakin :D

 

Lähetä kommentti

<< Home