Sahramin solmut

torstaina, joulukuuta 27, 2007

Lapset alkavat selvästi toipua

Sen veran kovaäänistä on meno ollut, tappelua ja itkua ja kiljumista koko aamupäivä. Onneksi olin kaukaa viisas ja kiesin jouluaattona avaamasta yhtä pakettia, tai siis paketti kyllä avattiin mutta lelu itsessään jätettiin tehdaspakettiin. Nyt lapsoset pienoiset ovat lastenhuoneessa avaamassa sitä. Kaikkihan tietävät, kuinka kevyesti nykylelut pakataan, joten on jo mennyt melkein puoli tuntia ihanaa rauhallista aikaa, kun ovat repineet pahvilaatikkoa auki ja muovikoteloita irti. Kohta pääsevät varmaan leikkimäänkin... (tämä oli siitä harvinainen paketti, että lelut eivät olleet kiinni niillä h...tin rautalangoilla eikä edes ommeltuna kiinni pohjaan, kuten barbien tukat nykyään ovat...)

En uskalla laittaa mukuloita pihalle, koska ovat jokainen vielä enemmän tai vähemmän kuumeessa, yskä kuuluisi helpottaneen ja mahataudit taitaa olla jo menneet kokonaan ohi. Eikun uutta tautirintamaa päin!

Itse kudon neitin nukkevauvalle peittoa ja leikin välillä digitaalisella vaa'allani (tiedän, että pitääkö jostain etsiä kerällinen jotain muuta lankaa peiton keskelle, vai riittävätkö kaksi kerää nykyistä lankaa).

En tainnut mainitakaan, että sain joululahjaksi lankaa, vyyhdillisen virolaista liukuvärjättyä villaa. Nuhaisella nenällänikin tuoksuttelen ihanaa lampaan tuoksua, lankaa on 285g! Mukana oli myös hahtuvaa, koska lankavyyhti ei ilmeisesti täyttänyt tarpeeksi lahjakassia... Kiitos veliseni.

Tunnisteet: ,

3 Comments:

At 5:39 ip., Blogger mammaliini said...

älä pidä hullua jännityksessä, vaan kerro mitä siinä paketissa oli :)

 
At 6:09 ip., Blogger Sahrami said...

No se on joku ritarilinna, missä on myös äänitoiminnot (miekkojen kalinaa jahevosten hirnahtelua ja kai jotain valoshowtakin). Ei mitään merkkisarjaa, mutta näkyy viihdyttävän noita kaikkia ikähaitarilla 2-8v. MP:kin esitteli ylpeänä katapulttia, jota osasi ihan itse käyttää...

 
At 8:42 ip., Blogger mammaliini said...

aijaa, se on varmaan kiva! ja viihdyttää kaikkia ikäluokkia :)

 

Lähetä kommentti

<< Home