Sahramin solmut

lauantaina, tammikuuta 31, 2009

Ennen lankahamsterikuukautta

Tammikuun loppu pääsi yllättämään minut aivan kokonaan. Muropaketin loppuviikon korkea kuume sai minut jäämään kotiin, ja samalla autuaasti unohdin aikeeni käydä kurkkimassa Villamokan ihanuuksia... No, jossain vaiheessa sitten.

Olen ilmeisesti päätynyt alablogiin neljä, jotain sen suuntaista oli sähköpostissani. Täytyy tarkistaa tilanne paremmalla ajalla (koskahan se olisi?), nyt vain pikaisesti tulin latomaan kuvia, ettei näitä voi erehtyä luulemaan helmikuun jutuiksi.

Valintatalossa on halpaa seiskaveikkaa. Kuusi kerää, vain. Muistin, että oman kunnan keskuksessakin on ko. kauppa. Apteekkiinhan on aina asiaa...


Pari viikkoa sitten aloitin vuffelle haalaria. Koska se oli kovin suuri ja aikaavievä, sain sen tänään vasta valmiiksi (lue= hankala tehdä käsitöitä, kun sylissä on kuumeinen kolmevee tai 10kk).


Ensimmäinen sovitus ennen langanpäiden päättelyä ja viimeistelyjä. Jep, kahdessa viikossa ihan liian suuri haalari on kutistunut just nappikokoiseksi, ensiviikolla naftiksi. Seuraavan haalarin ompelen. Anteeksi keltainen läntti, mutta tuo on ainoa hetki, kun koira on sen verran aloillaan, että saan siitä sivukuvan napattua. Mitä luulette, kukkiikohan tuo alppiruusu ensi keväänä?


Valmiina haalarissa on vielä pylväskerros reunojen ympäri estämässä rullaantumista, ja antamassa lisäkokoa. Jos menisi edes kolme viikkoa?


Koirahan EI kuulu meidän perheessä sohvalle...

Tunnisteet: , , ,

3 Comments:

At 2:50 ip., Blogger Villasukka said...

Alin kuva on niin hellyttävä! Koiranpennut kasvavat tosi nopeasti ja ovat niin söpöjä... ja kissanpennut, tekisi mieli kun nämä kaksi alkavat olla niin aikuisia, riehuvatkin enää vain pari kertaa päivässä ;)

 
At 5:03 ip., Blogger Lintulai said...

Moi!
Lintulai tuolta lankahampsteriblogista täällä :) Saako kysyä, mistä kennelistä tuo sun ssnakusi on?

 
At 7:52 ip., Blogger Dogwit said...

Jatkaisin samalla kysymyksellä kuin Lintulai, ettei vain olisi Tuhannen Tulimmaisen sisaruksia? Meille tuli sieltä pentu joka on suunnilleen samaa ikäluokkaa ja kovin saman näköinenkin =)

 

Lähetä kommentti

<< Home