Sahramin solmut

torstaina, tammikuuta 15, 2009

Tää on nyt tätä

Aamulla pitää nousta suoraan ylös ja mennä ulos kylmään ja pimeään. Pissattamaan koiraa.
Sitten pitääkin olla jo aamuruoka valmiina. Kun se on syöty, onkin jo kiire pissattamaan koiraa. Sitten pitää yrittää ehtiä pukea päälle ja kerätä tavarat, että ehtii pissattamaan koiraa.
Sitten pitääkin herättää mies, että hänkin pääsee pissattamaan koiraa.
Ja jossain välissä pitää vaihtaa Sinappituubin vaippa.

Sitten pitääkin jo lähteä kiireellä töihin. Mies soittaa töihin, että hänen pitää nyt mennä pissattamaan koiraa. Soitan kotiin, Neiti ilmoittaa, että iskä on mennyt pissattamaan koiraa.

Mutta sitten välillä pitää leikkiä.


Käsityösisältöä? No, löytyyhän noita käsitöitäkin, joskin vähän eri tavalla kuin toivoisin.



Ja nyt pentu nukkuu viattoman lapsen unta...


Mitäs muuta tässä välissä? Muropaketti sairasti viikon, Sinappituubi kuusi päivää. Esikoinen on sairastanut viikon, Neiti kolme päivää. Itsellä kurkku kipeänä ja paikkoja särkee, mies ollut kipeänä neljä päivää.
Sinappituubi menee ensi viikolla hoitoon, ja mies siis töihin. Pitäisi ehtiä/malttaa/muistaa jossain välissä ommella hoitovaippoja. Muropaketin pitäisi käydä tutustumassa uuteen hoitopaikkaan, kun se vaihtuu.
Telehallintokeskus muisti taas laskulla, verokortit tulivat myös.

Kissa uskalsi jo aamulla tulla sisätiloihin saunasta, vaikka pentu olikin hereillä. Nyt ei ole kissaa näkynyt, saattaa olla nukkumassakin. Sinappituubi saa olla rauhassa, pentu ei enää pössötä. Olin ilkeä koiranemäntä ja laitoin Sinappituubin istumaan pennun päälle, kun yritti pössöttää vauvaa. Rotuominaisuuksissa luki jotakin dominoinnista ja silleen... Pentuoppaassa painotetaan, että ei missään nimessä saa yllyttää riehumaan ja jahtausleikkeihin. Arvatkaapa, mitä lapset leikkivät heti kun silmä välttää...
Ja toisaalta pentu osaa jo käskiessä istua, osaa pissata ulos jos ehdimme viedä pihalle kun pyytää. Osaa istua oven eteeen odottamaan ennen pihalle menoa. Osaa purra naskalihampailla kipeästi. Söisi pussillisen koiranruokaa heti kun vain antaisi.

Että näin sitä mennään. Meillä on Ihan Oikea Rotukoira, saa nähdä kuinka nopeasti kasvattaja tulee katumapäälle ja hakee pennun pois.

Mies on ihan myyty.

Tunnisteet: , ,