Sahramin solmut

torstaina, maaliskuuta 04, 2010

Maaliskuu onkin hamsterikuu

Lankahamsterit siirtyivät tänä vuonna helmikuulta maaliskuulle. Oivoi, kolme päivää pidempi kuukausi... Noo, viime aikojen lankaostokset ovat olleet joko maltillisia tai jopa pitkään etukäteen suunniteltuja, joten en usko, että edes minulla olisi ongelmia noiden kolmen ylimääräisen päivän takia.

Hamsteriryhmäni on tänä vuonna vitoset, sielä jo nopeimmat ovat saaneet valmista aikaan. En minä vaan.

Nyt on hiihtolomaviikko, eli minä kävin siis töissäkin tässä välissä. Niin aina.
Aloitin kuitenkin maanantaina Landlordista kutomaan itselleni liiviä/hihatonta tunikaa, lanka on paksua ja mukavan väristä. Etukappale on yllätyksekseni jo valmis, saatanpa saada jopa tikuteltua tämän kokonaan tässä kuukauden aikana. Kasaankursiminen onkin sitten ihan eri asia.

Viime ajat ovat menneet jonkinlaisessa horteessa. Vitamiinien puutetta?
Aika on kulunut esikoisen kanssa tahkotessa, lumen tuloa ihmetellessä (TAASKO mun pitää putsata auto?) töissä (olen kuronut umpeen syksyllä syntynyttä saldovajetta yhteensä parikymmentä tuntia), pyykkiä pestessä ja ennenkaikkea lämmityspuuhissa. Syksyllä arvioitiin, että autotallin takusen puut riittävät kolme vuotta. Nyt niistä on kulunut reilusti yli puolet, ja talvea on reippaasti jäljellä. Mutta kyllä ollaankin lämmitetty, parhaimpina päivinä sekä takka että sauna, mutta joka päivä jompikumpi.

Auton olen saanut kerran jumiin omassa pihassa - tosin se on taas viettänyt aikaa erinäisissä huolloissa. Nyt siinä vissiin toimii kaikki, paitti jäähdyttimestä häviää nesteet. ojaan en ole vielä ajanut, sitä päivää odotellessa...

jaha, Sinappituubi putosi jostain... Onneksi ei kovin korkealta. Poika tekee enemmän tuhoja kuin nuo kolme muuta otona olevaa yhteensä. Saunanlauteetkin puri tässä joku aika sitten koloja täyteen!

Uunissa muhii karjalanpaisti, puut paukkuvat saunanpesässä (kuusta ja mäntyä, vaikka ne nokeavat) ja näppis hajoilee. Sinappituubi näppärine näppeineen on tätäkin kurittanut, ihana vauva. Yritän jatkaa tunikaa, saisin jotain kivaa päällepantavaa ensi viikon pakkasille!

Tunnisteet: , , , ,

2 Comments:

At 3:18 ip., Blogger Irena said...

Katsoinkin että hamsterikuukausi on taas alkanut.. Ei tässä vielä ojaan pääse, on niin täynnä lunta kaikki paikat että tyssää penkkaan ;)

Etkö oo vielä hakenu lisää Beroccaa??

 
At 6:18 ip., Blogger Sahrami said...

Beroccaa ehdin ostaa vasta viikko sitten, joten ei se vielä ole ehtinyt vaikuttaa.
Ja ehkä voisi olla pirteämpi, jos saisi nukkua enemmän kuin 5h/vrk...

 

Lähetä kommentti

<< Home