Sahramin solmut

perjantaina, helmikuuta 18, 2011

Oletteko huomanneet...

Että pakkasta piisaa? -37 astetta tänään.
Ekaluokkalainen valitti eilen päänsärkyä, kun hain iltapäiväkerhosta. Kotona mittaisin kuumeen, oli vähän alle 38. Aamulla jo 38,6. Ihan hyvä, nimittäin nythän on täysikuu. Sinappituubi heräsi puoli kolmen maissa ja nukahti sitten puoli kuudelta. Kelloni soi varttia vaille kuusi...
Mies sanoi menevänsä käynnistämään autoni, että pääsemme sitten jo valmiiksi lämminnellä koslalla liikkeelle. ja pah, eihän tuo osannut saksalaista insinöörityön ihmettä pakkasella käynnistää... Että jäätiin sitten kotiin, esikoinen tosin joutu menemään isänsä kyydillä taksille ja kouluun, ei ollut oikein riemuissaan.
Soneralla ei ole taas tänään verkkoa meillä, yritin pomolle soittaa. Soitin kotipuhelimesta, eipä vastaa pomo puhelimeen, jouduin sitten jättämään viestin vastaajaan. En tykkää, kun en tiedä, koska pomo tuon viestin saa, itselläni menee joskus useampi päivä, että vastaajan viesti tulee kännykkään! Yritin soittaa entiselle sihteerille, mutta eipä hänkään ollut vielä puhelimen kanssa liikenteessä, täytyy yrittää soitella vielä lisää...

Tämän päivän ohjelmassa sitten ryytyneen koiran viihdyttämistä, talon lämmitystä, kahden tappelevan lapsen kuuntelemista, ja auton varovaista käynnistelemistä, pitäisi päästä ruokakauppaankin.

Tunnisteet: , , ,

2 Comments:

At 9:29 ap., Blogger Susannafin said...

Pakkasta piisaa juu... Minäkin kotosalla nuhaisen neidin kanssa, kamalasti pitäs töitä tehdä kun viikonloppuna menen painamaan kankaita... ja kaikki kuvat vielä vaiheessa x... Vois tulla jo kevät!

 
At 10:08 ap., Blogger Irena said...

Eilen oli jo suorastaan lämmin kun lämpötila vaihteli aamun -20 iltapäivän -14.

Tänä aamuna onneksi vain -28, eli kohta päästään ulos kun aurinko vähän vielä lämmittää..

 

Lähetä kommentti

<< Home