Sahramin solmut

perjantaina, marraskuuta 02, 2007

ja joko kerroin, että...

Meillä sairastetaan taas (mitäs muuta odotitte?). Esikoinen on kovassa kuumeessa (jutuista päätellen reippaasti yli neljäkymmentä). Kuumelääke ei pysy sisällä, kun poika oksentaa. Ja minulla ja miehellä maha hieman mulisee... Oikein mukavaa lumimyrskyviikonloppua tiedossa. Huoh.
Huomenna piti ameriikan laivaan vaihtaa talvirenkaat, saa nähdä, pitääkö sitä varten etsiä autotalli, johon auto mahtuu. (ei, meidän autotallissa ei ole vielä niin paljon lankaa, vaan oviaukko on liian kapea).

Maanantaina on sitten palaveri TAAS tämän samaisen rehtorin ansiosta, nyt sitten tämä hoitojuttu. Perhepäivähoidon ohjaaja soitti jo minulle, että olehan tulossa ko. palaveriin, toivottavasti tulen sinne kertomaan mielipiteeni. Aika epätoivoista, hän ei siis uskalla itse sanoa tuolle miehelle, että tämä homma ei nyt pelaa näin.

Onpa hauskaa. Ensin ko. rehtori valittaa, että esikoinen on epäsosiaalinen, ja nyt hän haluaa vielä nuorimmalta mahdollisuuden sosiaalisiin tilanteisiin.

Tunnisteet: ,

1 Comments:

At 7:54 ip., Blogger mammaliini said...

miksi palaveri? onko muut vanhemmat valittaneet, kun lapset ei pääse mihinkään? vai hoitajaako nyppii? eikö sen yhteistyökyvyttömän lapsia voisi laittaa päiväkotiin häiritsemästä muita?

 

Lähetä kommentti

<< Home