Sahramin solmut

lauantaina, marraskuuta 24, 2007

Parituska

Kuten kaikki varmasti huomaavat, ulkona on kaunis kirkkaankuulas aurinkoinen pakkaspäivä. Juu, paitsi että meidän pihalle ei paljon päivä paista lokakuun ja maaliskuun välisenä aikana. Ikkunasta näen peräpellon kylpevän kirkkaassa auringonpaisteessa, mutta oma piha on sinisen varjon vallassa. Mutta onhan tämä paljon valoisampaa kuin eilen tähän aikaan, kun satoi vettä ja maa oli musta. Kaikki tuo lumi on muuten satanut noin puolentoista tunnin aikana eilen illalla.

Olen saanut aikaiseksi monta sukkaa. Hyvin monta - mutta sukkapareista ei sitten kannata puhua.


Sinisillä sukilla on paritkin (johtuu varmaan siitä, että itse pidän sinisestä). Valkoinen sukka on kokeilu, saattaapi mennä purkuunkin vielä koko tekele. Kauhean iso, vaikka käytin Novitan kokotaulukkoa apuna. Ja muutenkin, Kolibri on liian vaaleaa eikä sen värit vaihdu tarpeeksi vilkkaasti tuohon ideaani. Ja luonnovalkoinen 7veikka oli jostain syystä jotenkin narumaista, kovaa ja kiinteää, paremmin sukkiin sopii huopamaisempi lanka.

Tummanharmaalle sukalle pitäisi saada aikaiseksi pari, mutta ei millään innostaisi. Paljon mukavampi kutoa lastensukkia... Tosin juuri nyt on puikoilla takkia ja puseroa ja tossua, ei sukkaa.

Tunnisteet: ,