Sahramin solmut

lauantaina, maaliskuuta 01, 2008

Hamsterikuu loppui

Eilen Karkauspäivän kunniaksi loppui lankahamsterikuukin. Tämä vuosi olikin siis päivää pidempi piina joillekuille... En ole todellakaan säntäämässä lankakaupoille, viime viikolla kiersin paikallista Prismaa ja totesin, että siellä ei ole lainkaan tarjouslankoja tarjolla Osta pois-päivillä. Täyteen hintaan en nyt justiinsa hinkua mitään (mieheltä oli palkkalaskenta pidättänyt virheellisesti kolmen päivän palkan ja se ottaa päähän, toki ne rahat tulevat varmaan jo ensi viikolla korjauksena eikä ne meille ole katastrofi vaikka puuttuvatkin, mutta PERIAATTEESTA olen kärttyinen ja pihi just nyt).

Oma Lankahamsterikuuni sujui odotuksia paremmin. Sain aikaiseksi sukkia neljä paria, neljä Kompassi-myssyä, Lohikäärmehuivin, neljä Vaaka-tilkkua ja taisi olla joku lisäimukin vielä mukana. Eli kolme valmista työtä per viikko, todella hyvin! Langankulutus oli 1075g, lisäystä ihan kivasti viimevuotiseen. Erityisen tyytyväinen olen siihen, että sain valmiiksi anopille Step-langasta sukat, olen siis kutonut jo KAHDET aikuisten koon villasukat ohuesta langasta tänä vuonna! Ja näiden lisäksi siis tein helmikuussa pikkusiskolle penkkaripuvun, johon meni viikon verran aikaa.
Mies ruikutti, että mistä sä TAAS nitkutat, jätä nyt edes kauppareissulta pois noi puikot, kun raahasin niitä viheliäisiä sukkia mukana joka paikassa. Sanoin, että nää on äitilles, ja siihen loppui ruikutus. Anoppi on nimittäin valittanut koko talven, ettei ole kunnon sukkia enää, vaan on kuluttanut kaikki hajalle.

Viimeiset valmistuneet esittäytyvät tässä:


Anopin sukat, kokoa 39, lankana Ste (Aloe vera mit Jojoba Öl), 54g. Yritin kohdistaa raidat, meni kahdella kerroksella pieleen, mutta se ei näy selvästi kuin varpaankärjissä, joissa toisessa on pikkuisen enemmän ruskeaa kuin toisessa. Onneksi viimeinen kokonainen kerä Steppiä pitäisi olla raidatonta lankaa.
Neitille sukat Henna-Kodin käsityölangasta (12%villaa, 88% akryyliä/ Reiju Oy) ja Venetia, Lammyn markka-aikojen lankoja (30%villaa, 70% akryyliä), koko on ehkä 25, langankulutus 49g. Henna on suurinpiirtein 7veikan paksuista, ehkä himpan paksumpaakin, ja kohtalaisen karhean tuntuista, mutta halpaa se oli, kun viime kesänä sen ostin (200g kerä 3,3€).

Samaisesta Hennasta ja Novitan Kolibrista (langankulutus yhteensä 44g) kudoin eilen viimeiseksi hamsterityöksi Muropaketille sukat, kun poika omi noi neidin sukat itselleen. Nämä on tehty samoilla silmukkamäärillä kuin neitin ja esikoisen sukat (eli 40s, nelosen tai neljäpuolikkaan puikot), terä vaan on lyhyempi. Meidän pieni pullero...


Muropaketille on mukava kutoa sukkia, ne valmistuvat parissa illassa sohvannurkassa, kun lapset suostuvat katsomaan videoita tai leikkimään jotain keskenään. Nuo ovat jo jalassa, ja mieluiset tuntuvat olevan, eipä paljon langan karheus haittaa.

Tässä on jo kaksi viikkoa lapset olleet terveitä yhteen menoon, ihan huimaa. No, isäntä sitten oli ensin selkävaivainen, ja kun sai sen pois, niin sai itselleen migreenityyppisen päänsäryn, johon ei oikein auta kuin tietty särkylääkemix - ja periaatteesta tuo ei suostuisi syömään parasetamolia, "kun eihän se vaikuta mihinkään". No, kun miehen selkä parani, niin omani alkoi taas kenkutella ja tämä viikko on sitten mennyt köpötellessä hyvin lyhyin ja varovaisin askelin ja kumarteluja vältellen. Onnistuukin tosi hyvin kotosalla.
Tai no, neitillä on kädet taas täynnä läiskiä, atooppinen iho onkin ollut tähän asti tosi hyvässä kunnossa. Viime viikolla oli muutama pakkaspäivä ja kas vaan, heti helahti läntit ranteisiin. Jospa tämä nyt kuitenkin pysyisi hallinnassa, ettei ehdi raapia verille asti. Ostin kyllä jo jääkaappiin Sibikorttia varmuuden vuoksi, jos taas iskee sienitulehdus (neidille tulee tosi helposti se, kun ensin raapii aikansa verisiä ranteita).

Viikolla uskaltauduttiin jopa käymään kummipoikaa morjenstamassa uudessa kodissa, nyt asuvatkin mukavan lähellä, ehtii iltasella käydä moikkaamassa. Viemisiksi nippu piirustuspaperia, värikyniä ja taideteoksille säilytyssalkku. Pikkusiskolle vein Kompassi-myssyn, joka olisi kelvannut äidillekin - tosin kummipojan isä oli sitä mieltä, että naapuri soittavat valkotakkiset paikalle, jos rouva kuljeskelisi kyseinen pinkki pipa päässä pitkin asumalähiötä... Taidan piruuttani kutoa jokun maanläheisemmänvärisen Kompassin kaverilleni. Tuparilahjaksi muuten vietiin kuuden kilon jauhesammutin.

Sauna on kohta lämmin, pitäisi äkkiä tyhjentää tiskikone ja kehitellä jotain sapuskan kaltaista pesueelle. Perunamuussi jää tänään tekemättä, selkä ei kestä pottujen pesua ja kuorimista. Makaronilaatikko?

Koska hamsterikausi on virallisesti ohi, voisin ryhtyä taas ompelemaan. Vino pino töitä on jonotuslistalla. Täytyisi vain raivata lastenhuone, että pääsisin ompelukaapille asti. En taida jaksaa...

Tunnisteet: , ,

2 Comments:

At 8:30 ip., Blogger Dick0369 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色

 
At 9:47 ap., Blogger 文章 said...

avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,AV女優

 

Lähetä kommentti

<< Home