Sahramin solmut

perjantaina, joulukuuta 26, 2008

Kulkukissa

Tämän päivää on tapaninpäivän vieraana ollut meillä vieras kulkukissa. EI se sama, joka usein meillä käy nurkissa kurkkimassa, vaan joku toinen. Resuisen oloinen kollinpoika, ressukka.

Äsken mies kävi hihkaisemassa, että joku ötökkä oli pudottanut kinkunpaistoliemet maahan hyllystä terassilta (olivat siellä hyytymässä että ne saa näppärästi yhtenä kimpaleena sitten pussiin ja ois). Kävin keräämässä hyytelökimpaleet ja mies kohta uudestaan hihkaisi, että tuu nyt syyllistä katsomaan. Resukissa kurkki pelokkaan näköisenä talon nurkan takaa, ei lähtenyt pois. Odotti kai, että lähdemme pois, että pääsee nuolemaan loput rasvat maasta.

Hain kissanpapuja ja lämmintä vettä toiseen kippoon. Jos on niin nälkäinen, ettei meidän isäntää lähde karkuun, niin on kyllä jo ruuan tarpeessa.
Meillä ei ole noita kulkukissoja tapana ruokkia, jäävät sitten nurkkiin pyörimään. Usein noilla on omakin koti, mutta tämä resukissa näytti siltä, ettei tänään kyllä jaksaisi kotiinsa kulkea. Jääköön tuohon nyt sitten pyörimään, jos on jäädäkseen. Meiltä riittää ruokaa tuommoisellekin.

Netistä on etsitty koiraa. Paras vaihtoehto olikin sitten sellainen, että ei taida Suomesta löytyä, kautta aikojen on 14 pentuetta syntynyt Suomessa. Lähtisikö nyt Ruotsista asti etsimään kallista rotupentua, kun Pukkelikin löytyi ilmaiseksi naapurikylältä... Vaikka olisi Pukkelista vointu kalliinkin hinnan maksaa, ei sen puoleen.

Tunnisteet: ,

2 Comments:

At 8:19 ap., Anonymous Anonyymi said...

Vielä tänäkin päivänä ihmiset ottaa kesäkissoja. Me asumme mökkiläiskunnassa, ja meillä on navetta. Syksyn tullen niitä reppanakissoja sitten alkaa hiipiä navetan lämpöön.. Ja tälläkin hetkellä oman navettakissan ruuat hupenee niin nopeasti, että kyllä siellä joku muukin käy syömässä.

Tuossa kylällä yhdelle perheelle tuli kissa kun eräänä syysiltana kuulivat kun auto tuli pihaan ja lähti heti pois. Pihalta löytyi kissa. Ja he asuvat pitkän pihatien päässä, sitä oli ihan erikseen ajettu sinne..

 
At 11:47 ap., Blogger Susanna said...

kiva kun olet taas takaisin :). Mä taas urakalla tyhjentelen lukulistaa, kun ei ole tullut netissä kovasti pyörähdeltyä :D

 

Lähetä kommentti

<< Home