Sahramin solmut

torstaina, maaliskuuta 05, 2009

Tuli luvattua

Tuli luvattua Ravelryn Lankalaatikossa taannoin, että laitan jokaisen sulovilen-ostoksen näkyville blogiini (lupasin kyllä jotain muutakin, huoh). Jälkimmäisestä pitsinneulontalupauksesta pääsen luistamaan näppärästi sillä perusteella, että nämä ovat lohtulankaa.


Etsin Vuffelle turvavyövaljaita autoon, ja löysin Vapiksesta näin nättejä lankoja. en edes tiennyt, että Karusellia saa pastellisävyissäkin. jos olisin tiennyt, olisin saattanut harkita neitin peiton tikuttamista tästä langasta. Näistä tulisi ehkä neitille sitten pusero, ja pipo, tumput ja muuta rekvisiittaa. Jos jää yli, niin sitten lähtee paketti pikkulikalle. Nalle colori nyt tuli mukaan ihan vaan siksi, että se on sinistä. Muuten olisi ahistanut liikaa. Anilliininpunainen seiskaveikka tulee tuohon neitin peittoon, yhteen peittopalaan menee vähän yli yksi kerällinen (enkä silti ostanut kahta kerää!)

Kyseinen neiti ykäsi ekan kerran joskus kahden maissa yöllä. jatkoi kuuteen asti säntillisesti kymmenen minuutin ja vartin välein (vuorotellen). Nukuin kyllä makeasti aina sen pari minuuttia, joka jäi vapaaksi ykäysten välillä, mutta... Pöperöpää on tänään ollut liikkeellä.
Ehdin juuri repiä viime viikonloppuna KAIKKI petivaatteet pesuun, en tokikaan ollut niitä vielä pessyt. Nyt on sitten iso peitto ja lakanat pesussa.

No se hyvä asiassa oli, että neiti ei ykässyt korvaani, kuten Sinappituubi teki kerran. Ja muistaakseni Muropaketti.

Olen koko päivän kuullostellut omaa oloa, kiertääkö mahassa ja jos kiertää, niin onko se nälkä vai oksennus... Siinä sivussa olen sitten passannut neitiä (piti tehdä jääpaloja ja tarjoilla vissyä ja kurkkua ja kokista ja vettä ja niitä jääkuutioita). Joka onnistui sotkemaan vielä sohvan ja kaikki siinä olleet peitteet ja pyyhkeet. ja sen jälkeen pudotti villasukkansa oksennusämpäriin.
Voin kertoa, että minulla olisi ollut miljoona kertaa kivempaa töissä. Jossa en siis ole.

Sihteeri ajoi minut kotiin kohteliaan jyrkästi. Hänen miehensä joutui männäviikolla sairaalaan rytmihäiriöiden takia, kun flunssa veti hapetukset liian pieniksi ja sydänvikaisen pumppu otti siitä nokkiinsa. Että mahatautia ei kuulemma kaivata siihen huusholliin ollenkaan.

Jatkan pyykkäystä.


**********************

Vuffe-osuus. Turvavyövaljaat löytyivät, ostin kahta kokoa, L ja XL. Keskiviikon rokotuskäynnillä vuffe painoi 18kg, eli neljässä viikossa on painoa tullut 6kg. Meidän pieni.
Vuffe on paikkaillut kissin telomista, suuri metsästäjä on nimittäin litistänyt jo kolme päästäistä kuoliaaksi. Litistänyt, painaa hyönteissyöjäraukan littanaksi maahan tassullaan.
Homma lähti liikkeelle siitä, kun mokoma öttiäinen kehtasi mennä syömään vuffen ihanaa luuta.
Rokotuksesta seurasi taas loppupäivän väsynyt ja kuumeisen oloinen pikkupentu. Mä en millään ymmärrä, miten koirakin voi olla samanlainen kuin nää ihmislapsemme?

Vuffe nukkuu yöt neitin vieressä, usein yöllä huomaan, kun koira vetelee sikeitä selällään ketarat oikoisinaan. Niinhän Pukkelikin nukkui, kunnes kasvoi isoksi ja aikuiseksi eikä enää päässyt näppärästi kääntämään kylkeään.

Kissalla on edelleen koipi kipeänä. Kipulääkitys on käytössä, mutta kissa ei suostu varamaan kipeän jalan päälle juuri lainkaan. Tänään katselin, että ontumisen vuoksi on kai saanut toisenkin kinttunsa kipeäksi. Taidan tuplata kipulääkkeet joksikin aikaa, siihen kun on ell lupa.

Tunnisteet: , , ,