Sahramin solmut

lauantaina, maaliskuuta 21, 2009

Refleksit tallella

En ole näköjään vielä kadottanut nopeita refleksejäni.

Aamulla heräsin siinä vaiheessa, kun yritin nostaa koiraa takapuolesta lattialle. Käänsin koiran ja samaa vauhtia pihalle asti. On se vaan niin selkäytimessä, että kun alkaa kuulua epämääräinen yökkiminen, niin koira lentää pihalle.
Sisälle tullessa totesin, että olin jossain matkan varrella lyönyt pohkeenikin johonkin, luumun kokoinen patti ja mustelma, muttei mitään mielikuvaa, että mihin.

Sinappituubi heräsi sitten siihen häslinkiin, ja sen jälkeen Muropaketti. Oli ihan turha enää yrittää kaivautua peiton alle, joten nousinpa viikonlopun kunniaksi jo viideltä. Kiitos Vuffe, koira ei siis edes oksentanut ulkona (eikä sisällä).

Nyt on jo sämpylätaikina nousemassa, tiskikone on tyhjätty ja ladattu uudestaan. Pyykit pyörivät koneessa ja kissakin on käytetty pihalla. Lisäksi on Muropaketin kanssa katsotttu puolikas Transformers-DVD:tä ja tehty kolme ötökkää Spore-editorilla. Muropaketti söi jo aamupalankin (valkoisia papuja tomaattikastikkeessa). Kumma, miten aika rientää näin aamusta, tuntuu että vasta nousin ja kello on jo yli kahdeksan. Ei ihme, ettei arkisin meinaa millään ehtiä puolessatoista tunnissa mihinkään.

Tästä saattaa tulla pitkä päivä.

Tunnisteet: , ,

2 Comments:

At 9:20 ap., Blogger Villasukka said...

Karvaiset herätyskellot ovat tehokkaita. Itse heräsin viiden jälkeen siihen kun joku kurrasi naamallani ja polki ruokatorveani tarmokkaasti esitellen välillä peräänsä nenälleni. Toinen kuului pelaavan leluhiirtä/hahtuvahiirtä/kirsikkatomaattia keittiön lattialla. Luovutin viime viikonloppuna - en enää laita mattoa keittiöön ja eteiseen - pelirata toimii paremmin.

 
At 1:09 ap., Blogger MysteryKnitter said...

Anteeksi nyt, mutta minä nauran täällä itseni kipeäksi. Hyvä että sait koiran ulos, ja Villasukka: oijoijoi..älä hyvä nainen tikahduta minua nauruun, se ei ole kovin terveellistä sellaiselle kuin minä.

 

Lähetä kommentti

<< Home